Stanje na tabeli nakon tri nedelje LEC lige

Nakon prve tri nedelje žestkog nadmetanja u okviru LEC-a, najprestižnije LoL lige u Evropi, napokon možemo razgraničiti koji timovi su u top formi, a koji još uvek imaju poteškoća. G2 nastavlja svoju dominaciju samouvereno, ali odmah iza njih su dve snažne ekipe koju su učestvovale u prošlogodišnjem plej-ofu: Vitality i Schalke04.

Izvor: Nepenthe RUR

Četvrtak, 07.02.2019.

14:32

Stanje na tabeli nakon tri nedelje LEC lige

Moćni G2 će se naći pred velikim testom ove nedelje u okršajima protiv Fnatica i Vitalityja. Fnatic je imao nešto slabiji start ove godine, ali su uspeli da se domognu prve pobede protiv ekipe Rogue, pre nego što su ponovo zabeležili poraz protiv Misfitsa.
U grupu trenutno najlošijih svrstavamo Fnatic, Excel, SK i Rogue. Jedini za koje se smatra da nemaju nikakve šanse jeste Rogue, koji za sada nema ni jednu pobedu. SK je proteklu nedelju završio sa 0-2 skorom, dok Excel ima samo jednu relebantniju pobedu i to protiv ekipe Misfits. Fnatic se izvukao sa poslednje pozicije na tabeli, ali i dalje pokazuje poprilično lošu i neorganizovanu igru.
Kako sada stoje stvari ova četiri tima možemo očekivati u plej-ofu tekuće sezone: Schalke, Misfits, Origen i Splyce. Od ovih timova, Schalke pokazuje najkvalitetniju igru i podjednak kvalitet igrača na svim pozicijama. Misfitsi imaju odličnu lejning fazu, ali deluju poprilično nesigurno u kasnijim delovima partija. Origen i Splyce su imali sporiji start, ali stvari polako dolaze na svoje mesto.
Na samom vrhu izdvajamo G2 naravno, ali i Vitality. G2 dominira tabelom bez i jednog izgubljenog meča, a Vitality se vratio među najbolje zahvaljujući, kao i prošle sezone, njihovom mid lejneru Daniel ’’Jizuke’’ Maurou. Njegov split puš stil igre doneo je mnogo pobeda Vitalityju.
Sutra i prekosutra nas očekuju mečevi četvrte nedelje nadmetanja, te ćemo tada videti koji timovi će napredovati na tabeli.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: