Stanje na tabeli nakon prve nedelje LCS 2019 lige

Nakon prve nedelje prolećnog dela LCS 2019 lige, stanje na tabeli je vrlo slično onom od prethodne sezone. Team Liquid nastavlja svoju dominaciju na području Severne Amerike, dok je Cloud9 odmah iza. Za ostale timove smatralo se da ne mogu da pretenduju tituli ove godine, ali prostora za preokret uvek ima.

Izvor: Nepenthe RUR

Nedelja, 03.02.2019.

00:49

Stanje na tabeli nakon prve nedelje LCS 2019 lige

Jedno od glanvih pitanja jeste da li će TSM uspeti da se povrati u sam vrh nakon nekoliko velikih promena u sastavu. Naravno, legendardni Soren ’’Bjergsen’’ Bjerg je i dalje kapiten tima, ali novi top lejner koji se pridružio ekipi – Sergen ’’Broken Blade’’ Celik, deluje kao pojačanje koje je potrebno TSM-u.

FlyQuest i OpTic Gaming su nas iznenadili i više nego solidnom igrom u prvoj nedelji. Konzistentnost novog mid lejnera za FlyQuest – Eugen ’’Pobelter’’ Park-a, napravila je veliku pomak u samom kvalitetu tima. OpTic je ostvario pobedu na CLG-om oslanjajući se na sastav svog Academy tima.

U grupi ekipa od kojis smo očekivali više na startu ove godine nalaze se Golden Guardians, koji uprkos sastavu koji čine i nekoliko veterana LoL-a, nisu uspeli da zabeleže pobedu. Uz njih se nalazi i 100 Thieves koji takođe ima negativan skor.
Obzirom da smo na samom početku sezone, vrlo je nezahvalno donositi ikakve predikcije. Sve ekipe su preživele izmene u sastavu i potrebno je vremena da stvari dođu na mesto, ali ipak moramo izvojiti Team Liquid kao glavnog kandidata za ovogodišnju titulu. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: