Griffin nastavlja dominaciju ubedljivom pobedom nad SK Telekomom

Griffin je jedini tim u LCK ligi koji je zadržao svoju startnu postavu iz prethodne sezone, gde su tokom letnjeg dela ostvarili drugo mesto ispod KT Rolster. Njihova ovogodišnja igra je međutim na potpuno drugom nivou u poređenju sa prethodnom.

Izvor: Nepenthe RUR

Subota, 02.02.2019.

00:27

Griffin nastavlja dominaciju ubedljivom pobedom nad SK Telekomom

Sa trenutnim skorom 5-0, Griffin je jedina ekipa koja ja neporažena u prvih deset partija tekuće sezone. Svoju dominaciju su potvrdili i u jučerašnjem okršaju protiv legendarnog tima SK Telecom, koji su počistili rezultatom 2 – 0. Kako izjavljuje MVP, top lejner Choi ’’Sword’’ Sung-won, Griffin je bio isključivo fokusiran na lejning fazu u prvoj partiji, trudivši se da izbegavaju killove do sredine gejma. Očekivali su da će ih SK Telecom nadigrati u timfajtovima, međutim, situacija je bila sasvim obratna.

Ovakav stil igre je sasvim atipičan za Griffin, koji je poznat po izuzetno agresivnom stilu igranja, kojem su se i vratili u sledećoj partiji. Gejm broj dva završen je za samo 28 minuta, gde su uz pomoć Luciana i Jayce, herojima koji su dominantni u lejnu, maltretirali SKT od samog početka.

Sutra ih očekuje meč protiv ekipe SANDBOX Gaming (10 – 2), sa kojom dele prvo mesto na tabeli, stoga očekujemo uzbudljiv meč.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: