Esports B92.net

Cloud9 u novom “odelu” – Puma je postala zvanična odeća organizacije

Kao što u tradicionalnom sportu imamo brendove odeće koji oblače timove, tako iz dana u dan i u esportu ovo postaje važan deo sponzorskog pula jednog tima.

Nikola Savić RUR
Podeli

Svoj prvi prodor na polje esporta ove nedelje objavila je i čuvena Puma, koja će oblačiti igrače Cloud9. Oni će se pobrinuti i za njihov zvanični izgled na nastupima, ali i za njihovo svakodnevno oblačenje u kampovima, timskim kućama i u životu van esporta.

Ujedno, obezbediće posebnu kolekciju i za sve članove organizacije i stručnog štaba iza takmičara.

Met Šo, direktor digitalnog marketinga Pume, je za ovu priliku kazao da im ovo omogućava da uđu na onoj prostor koji “klinci danas vole, i na taj način naš brend pomera savremenu kulturu napred, i u tome nam Cloud9 savršeno pomaže”.

Finansijski i drugi detalji ugovora nisu obelodanjeni, ali se zasada ovo drži samo kao “probni” period koji će obuhvatiti prvu polusezonu, no velike su šanse da postane dugogodišnji, ukoliko obe strane iz njega izađu zadovoljne.

Izvor: RUR

LoL

LoL: Pogledajte fenomenalni muzički spot povodom starta sezone 2019

Riot je muzičkim spotovima u poslednje vreme počeo zaista da nadmašuje sebe, ali i sve ostale u industriji, i to nam je sinoć još jednom potvrđeno kada se pojavio video Awaken, sa pevačicom Valeri Brusard (Valerie Broussard) koji je prosto u svakom aspektu remek-delo, voleli ili ne voleli League of Legends.

LoL utorak 22.01. 18:01 Komentara: 4

Legendarni midlejner i jungler Ambition najavio kraj karijere

Danas se pojavila vest da je legenda League of Legends profesionalne scene Kang “Ambition” Chanjong odlučio da završi svoju karijeru. Nakon što ga je otpustio Gen.G Esports krajem ove sezone, ovaj potez nije neočekivan, a on nam je ovu vest saopštio tokom svog twitch strima.

LoL utorak 25.12. 18:13 Komentara: 7

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu