Esports B92.net

Riot je zvanično predstavio novog heroja

Riot je preki neki dan postavio tizer za novog heroja, da bi danas na svojim socijalnim mrežama u novom klipu i zvanično predstavio novog heroja.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ukoliko vas zanima kompletna priča o ovom heroju, nju možete pročitati na LoL Universe-u. Inače heroj koji se Zove Sylas, biće novi čarobnjak u ovom univerzumu, poreklom iz Demacie. U toj priči saznajemo da je on bio zatočen i vezan lancima dugih 15 godina, pa samim tim nije čudno što mu je taj isti lanac glavno oružije.

Danas smo dobili klip u kojem je najavljen Sylas, a pored toga dobili smo i kompletan paket svih njegovih magija. Sylas uglavnom koristiti svoje lance, osim kod ultimate magije, koja je definitvno najzanimljivija kada je u pitanju novi heroj. Njegova R magija, biće najsličnija Rubickovom ultiju iz Dota 2 sveta, jedino što će Sylas isključivo krasti druge ultimate magije. Ta magija doneće mnogo raznovrsti u mečeve, pa će protivnici morati posebno da obrate pažnju na Sylasa, pošto će postojati mogućnost da Sylas ima pet različitih ultija. Protivnici i dalje mogu da korsite svoju R magiju, iako je Sylas ukrade, a on će morati da sačeka malo duže nego inače, ukoliko želi da ukrade ulti dva puta od istog heroja. Sve njegove magije i prvi skin, možete pronaći na ovom linku.

Nama ovaj heroj deluje veoma zanimljivo, ali nikada se ne zna sa novim mehanima, da li će one biti pun pogodak ili možda veliki promašaj. Njegov ultimate je nešto novo u League of Legends svetu, pa ćemo videti da li će moći da krade ultimate magije od heroja kao što su npr. Jayce i Nidalee . Za sada nam samo ostaje da sačekamo da se pojavi na originalnim serverima, kad ćemo imati i priliku da ga isprobamo.

Izvor: RUR

LoL

Legendarni midlejner i jungler Ambition najavio kraj karijere

Danas se pojavila vest da je legenda League of Legends profesionalne scene Kang “Ambition” Chanjong odlučio da završi svoju karijeru. Nakon što ga je otpustio Gen.G Esports krajem ove sezone, ovaj potez nije neočekivan, a on nam je ovu vest saopštio tokom svog twitch strima.

LoL utorak 25.12. 18:13 Komentara: 7

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu