Esports B92.net

Kineska esport organizacija RNG dobija brendirane pametne telefone

Telekomunikacione kompanije predstavljaju jedan od najstarijih tipova sponzora na polju esporta, uz naravno proizvođače računarskih periferija i drugih “endemskih” kompanija, koje su prirodni deo esport ekosistema.

nikola savić klan rur
Podeli

Fanovi popularne kineske esport organizacije Royal Never Give-Up (RNG) će sada dobiti jedinstvenu priliku da nose pametne telefone brendirane po njihovom omiljlenom LoL sastavu, zajedno sa autentičnim potpisima njihovih igrača.

Ovo je rezultat partnerstva koje je RNG sklopio sa kompanijom Hongmo, proizvođačem mobilnih telefona u vlasništvu kineskog telekomunikacionog giganta Nubia.

Ovaj ugovor je sklopljen na proslavi šest godina RNG-a u LPL, a ceo događaj je priređen u okviru RNG Beijing Esports Center, odnosno u specijalnoj esport areni ove organizacije, gde njihovi timovi igraju na domaćem terenu.

RNG tako nastavlja da gradi snažan sponzorski fond, koji čini 11 veoma jakih kompanija, kao što su KFC, Mercedes-Benz, LYNX, Dongpeng Drinks, Doritos, Logitech, HP i drugi.

Nedavno je i njihov igrač Uzi bio rame uz rame sa Lebronom Džejmsom u novoj Nike kampanji.

LoL

Legendarni midlejner i jungler Ambition najavio kraj karijere

Danas se pojavila vest da je legenda League of Legends profesionalne scene Kang “Ambition” Chanjong odlučio da završi svoju karijeru. Nakon što ga je otpustio Gen.G Esports krajem ove sezone, ovaj potez nije neočekivan, a on nam je ovu vest saopštio tokom svog twitch strima.

LoL utorak 25.12. 18:13 Komentara: 7

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu