Esports B92.net

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Najveća promena za ovaj sastav će definitvno biti na botlejnu. Hjarnan i Wadid su i zvanično napustili ekipu, a na njihovo mesto prelazi dugogodišnja zvezvda ove ekipe Perkz. On se proslavio svojim partijama na srednjem lejnu, a sada ćemo videti da li će biti isto toliko dobar i sa novom ulogom. Njegov partner na botlejnu biće bivši član Misfitsa, Mihael “Mikyx” Mele. Mikyx je prošle godine nastupao za Misfitse, a pre toga je bio član Splyca.

Caps je postao član Fnatica 2016. godine, a od tada je postao jedan od najboljih midlejnera na svetu. Ove godine Fnatic je bio dominantan tokom oba splita, a tu formu su preneli i na Worlds, gde su poraženi tek u velikom finalu od Invictus Gaminga.

Za Perkza definitvno nije bilo lako da prepusti svojju poziciju nekom drugom igraču, ali kada je ipak prihvatio da uradi tako nešto, znamo da je G2 doveo vrhunskog midlejnera. Sastav G2-a je nakon malo lošije sezone ipak pokazao svoju pravu stranu na Worldsu, gde su poraženi u pulifnalu, a znajući njihove ciljeve, oni će sledeće sezone imati želju da se bore za najprestižniji trofej.

Oni će sad imati više od mesec dana da se spreme za novu sezonu, a sa ovakvim sastavom od njih će se očekivati da se bore i za nešto više od prvog mesta nove LEC lige.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu