Esports B92.net

Ekipa Rogue je finalizirala svoj sastav za narednu sezonu

Prema izvjai sa ESPN-a, Rogue je finalizirao svoj novi sastav za 2019. League of Legends LEC sezonu.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ovaj sastav predstavljaće bivši toplejner Roccata Kim “Profit” Junhjung, bivši jungler Vitality-a Mateuš “Kikis” Szkudlarek, midlejner Kres “Sencux” Laursen, ADC Martin “HeaQ” Kordma i support Kim “Wadid” Baein.

Sencux će se pridružiti ovom sastavu, nakon što je izgubio svoje mesto u Misfitsu dolaskom Febivena. Što se tiče Wadida, sve zavisi od dogovora između 2 organizacije, pošto G2 ima ugovor sa njim do 2020. godine. Što se tiče G2-a, očekuje se da će oni dovesti Mikyx-a, i da imaju nameru da promene veliki deo sastava koji je dogurao čak do polufinala Worldsa 2018, što je bio i najbolji uspeh ove organizacije ikada.

Takođe se očekuje da će bivši trener Roccata Simon “fredy122” Pejn, postati novi trener Rogue-a za narednu sezonu.

Izvor: RUR

LoL

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu