Esports B92.net

LoL- Counter Logic Gaming dovodi novog midlejnera

Sada već bivši igrač Optic Gaminga midlejner Tristan ”PowerofEvil” Šrage će se pridružiti američkoj organizaciji, a zameniće Čoi-a ”Huhi” Jae-hjuna, dugogodišnjeg člana CLG-a, koji je prešao u redove 100Thievsa.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ovo će biti prva promena na midlejnu koju pravi CLG još od 2015. godine, pošto je tada Huhi zamenio Pobeltera. Ove promene dolaze nakon što je CLG završio na sedmom i osmom mestu poslednja 2 splita, što je najslabiji plasman ikada za ovu ekipu.

U NA LCS-u timovi mogu imati maksimalno 2 strana igrača(Import Slot), što znači da će PowerofEvil biti jedan od tih igrača. Drugi strani igrač je jungler Kim “Reignover” Jeu-džin, koji nastupa za CLG od novembra 2017. godine.

POE nekada jedan od boljih igrača EU LCS-a, prošle godine nasupao je za Optic Gaming, koji je završio Spring split na devetom i Summer split na sedmom mestu. Iako nije blistao prošle godine, CLG je doveo pored intersovanja FlyQuesta, Fnatica, Splyca i SK Gaminga, a igrač je izrazio želju da ostane u Severnoj Americi.

Optic Gaming će naredne sezone imati cilj da osnuje jedan veoma mlad tim, s obzirom da će imati znatno manji budžet. Glavni razlozi nisu poznati, ali njihova matična kompanija Infinite Esports & Entertainment je u malom padu, pošto su u oktobru otpustili 19 radnika.

CLG još uvek nije zvanično potvrdio ovaj trasnfer, ali možemo očekivati da se ovih dana stavi tačka na isti.

Izvor: RUR

LoL

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu