Esports B92.net

Jednorozi napuštaju EU LCS

Jedan od najpoznatijih evropskih Leauge of Legends timova Unicorns of Love se neće takmičiti u EU LCS-u naredne sezone.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

U video klipu koji su postavili na oficijalni YouTube kanal, Fabijan ”Sheepy” Malan, je rekao da nisu izabrani kao stalni partner u novom sistemu EU LCS-a. Takođe rekao je da je Riot u potrazi za partnerima koji imaju mnogo veću finansijku moć, a da UOL nije u poziciju da isprati sve zahteve. U klipu je pored ovih vesti, govorio i o istoriji organizacije.

ESPN je prošlog meseca pisao o tome kako je zahtev UOL-a za učesće u EU LCS-u odbijen, a da su takođe odbijeni zahtevi Roccata i Giants Gaminga. U septembru su pisali o tome kako su odbijeni i Splyce i H2K koji je u saradnji sa PSG-om. Za sada organziacije koje su prihvaćene su Fnatic,Misfits, G2, Schalke i Vitality, a očekuje se da ćemo videti nekoliko novih organizacija, kao što je Astralis, koji bi trebalo da se pridruži veoma uskoro.

Izvor: RUR

LoL

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

LoL petak 30.11. 00:19 Komentara: 2

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu