Esports B92.net

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Njegova 2018. sezona je bila solidna, ali iako su bili treći u EU LCS Spring Splitu, na Summer Splitu su bili šesti, pa su u borbi za plasman na Worlds izgubili u četvrtfinalu plej-ofa, gde ih je Schalke 04 savladao rezutlatom 3-2.

Pre nego što je prešao u redove Splyca, 3 godine je nastupao za H2K, ekipu u kojoj se i proslavio. Sa njima je 2 puta učestvovao na Worldsu, gde je 2016. godine stigao čak do polufinala, gde su bili poraženi od Samsung Galaxy-a sa 3-0.

Kao neko ko se već dovoljno dokazao na profeisonalnoj sceni, Rumun bi mogao da bude zanimljiv izbor za svaki tim koji bude tražio novog Top Lejn igrača za sledeću sezonu, koja počinje u januaru 2019. godine.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5