Esports B92.net

Fnatic i Invictus Gaming ubedljivi u svojoj grupi

Završen je i poslednji dan grupne faze Worldsa, u kojem smo videli sjajnu igru Fnatica koji je sa skorom od 4-0 u ovom danu, preuzeo prvo mesto u grupi.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Prvi meč dana bio je između Fnatic i 100Thieves-a u kojem je severnoamerička ekipa morala da pobedi da bi imala kakve šanse za dalji plasman, ali Fnatic je bio ubedljiv, pa je slavio nakon 32 minuta. 100T je nakon toga igrao još 2 meča, ali videlo sa da nisu imali previše želje za borbom, pa u meču protvi IG-a nisu imali šta da traže. Slavili su i protiv G-Rexa, ekipe, koja se potrudila da Mad Team ne bude jedini tim sa skorom 0-6.

Invictus Gaming je u jednom trenutku imao skor od 5-0, ali u tom trenutku gube svoj poslednji meč od Fnatica, samo da bi zakazali revanš par minuta kasnije u tajbrejku za prvo mesto u grupi. U oba meča Fnatic je dobro startovao, i dobrom timskom igrom pokazao da žele da se bore za veliki trofej ove godine. Sa te 2 pobede Fnatic je u bukvalno zadnji čas oteo prvo mesto Kineskoj ekipi.

Brzo nakon odigranih mečeva bio je žreb za plej-of fazu takmičenja u kojem smo dobili veoma zanimljive duele, a 2 najveća favorita se možda već sastanu u polufinalu. Dvadesetog oktobra gledaćemo mečeve RNG-a protiv G2-a i KT Rolstera protiv IG-a. Druga strana žreba će ipak biti znatno slabija, pa će se dan kasnije sastati Cloud 9 i Afreeca Freeca i Fnatic i EDG.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5