Esports B92.net

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Današnji dan je bio dosta mirniji u odnonu na prethodna 2. Team Liquid je imao šansu da se kvalifikuje, ali ubedljiv poraz od KT Rolstera je to učinio skoro nemogućim zadatkom. Poslednja nada im je bila da južnokorejska ekipa savlada Edward Gaming, ali to se nije desilo, pa su tako ostali bez ikakvih šansi za dalji plasman. Oni su na kraju završili sa skorom 3-3, ali na žalost to će biti još jedna neiskorišćena šansa za DoubleLifta da prođe grupnu fazu takmičenja.

EDG je imao šansu da se bori i za prvo mesto nakon što su savladali KT, ali porazom od Likvida osigurali su drugo mesto, što je definitivno zadovoljavajuć rezultat.

Ukoliko G-Rex sutradan pobedi bar u jednom meču, MAD Team će ostati kao jedina ekipa bez i jedne pobede. Oni nisu prikazali igru koja može da se suprotstavi bilo kom timu na Worldsu, pa nakon 0-6 sigurno neće pamtiti ovo takmičenje po dobrom.

Sutradan bi mogao da nas očekuje je još jedan zanimljiv dan, naročito u borbi za drugo mesto. Invictus Gaming je sa 3-0, verovatno obezbedio plasman u dalju fazu, dok će G-Rex, morati da pobedi sva 3 meča i plus da se nada pozitivnim rezultatima drugih mečeva. Sutrašnji dan otvaraju Fnatic i 100Thieves, gde bi fnatic mogao da napravi veliki korak ukoliko pobedi u tom meču, a pobeda 100T bi definitvno donela uzbudljivu zavšrnicu.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5