Esports B92.net

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Prvi meč dana bio je između KT Rolstera i MAD Team-a u kojem je Ucal predvodio svoju ekipu do ubedljive pobede. KT Rolster je jedina ekipa iz Južne Koreje ko do sada nije razočarala, pa će u četvrti dan ući sa stopostotnim učinkom. Team Liquid je imao još jedan loš nastup pa će nakon poraza od Edwarg Gaminga i dalje biti bez pobede.

Fnatic je imao solidnu šansu da se vrati u meč protiv Invictus Gaminga, ali jedan loš timfajt kod Barona ih je koštao ove partije, pa je njihov učinak za sada polovičan, dok IG i dalje nema poraz. 100Thiesves je uspeo da zabeleži svoju prvu pobedu danas pobedivši favorizovani G-Rex, a Rikara ih je predvodio sjajnom partijom na Zaji(Xayah),a meč je završio sa perfektnim skorom od 9/0/9.

Team Vitality je do sada pružao dobre partije, ali su juče ipak ostali bez pobede na kraju. Danas ipak nisu uspeli da ugroze RNG koji je nastavio sa perfektnim partijama i dominacijom kineskih ekipa na ovom turniru. Poslednji meč dana bio je izmežu Gen.G-a i Cloud 9-a, u kojem je južnokorejska ekipa uspela da zabeleži prvu pobedu u jednom veoma ubedljivom meču koji je trajao manje od 25 minuta.

Četvrti dan otvoriće Afreeca Freecs i Phong Vu Buffalo, a njihov meč će početi oko 10:00.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1