Riot i Mastercard se spremaju da predstave “esport sponzorstvo veka”

Kompanija Riot Games uskoro bi trebalo da obelodani jedan od najvećih sponzorskih ugovora u istoriji esporta, i to sa kompanijom iza popularnih platnih kartica Mastercard.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 19.09.2018.

13:16

Riot i Mastercard se spremaju da predstave “esport sponzorstvo veka”

Ovo prenose izvori bliski obema stranama, kako javlja Esport Observer. Naime, prema ovim izvorima, ovaj dogovor se “krčkao” za pregovaračkim stolom više od godinu dana, i biće zvanično obelodanjen sa početkom “Worlds”, odnosno League of Legends svetskog prvenstva koje traje od 1. oktobra do 3. novembra.

Mastercard bi trebalo da bude vodeći spoznor Worldsa, ali to je samo početak i delić ovog ugovora, i kome za sada nemamo više detalja.

Stručnjanci za marketing se slažu da je ovo odlčan potez za obe strane i način da se Mastercard približi mlađoj publici i na vreme sebi osigura poziciju u esportu, gde Visa još uvek nije zagrabila, a koja trenutno u svetu sporta drži bolje pozicije jer je već bila sponzor najvećih sportskih događaja poslednjih godina, kao što su Olimpijada i Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: