Esports B92.net

Otkriven novi LoL heroj – Pyke!

U novom tizer videu na zvaničnom LoL kanalu nam je predstavljen novi LoL champ – Pyke, the Bloodharbor Ripper!

nikola savić klan rur
Podeli

IZVOR: Klan RUR

Pyke će imati ulogu agresivnog Supporta, ali još uvek ne znamo šta će imati od magija, pošto to još nije objavljeno. Ono što znamo je da u igru verovatno stiže sa patchom 8.11.

Što se priče i tematike heroja tiče, poprilično je mračan i jeziv, predstavlja duh poginulog pirata nošen mržnjom i željom za osvetom nad svima u Bilgewateru, za koje smatra da su ga izdali i okrenuli mu leđa.

Dosta drugačije od poslenjih nekoliko heroja koji su uglavnom bili svetle i vesele prirode.

Pogledajte tizer video:

LoL

Glacial Augment Gnar – Perma slow od kojeg nema bežanja

Prošlo je nekoliko meseci otkako je novi Rune sistem implementiran u League of Legends. Verovatno ste, igajući ranked i normal partije, imali prilike da isprobate većinu, ako ne i sve Keystone Rune, ali samo jedna nije uspela da se toliko proslavi u LoL meti. U pitanju je Glacial Augment, treći Keystone Inspiration grane. Iako nije u preteranoj upotrebi, Glacial Augment imao je svoj debi u profesionalnom LoL meču, a inspirisan tim nastupom, našao sam i još jednu ideju kako se ovaj Keystone može upotrebiti na zabavan i uspešan način.

LoL petak 23.02. 12:47 Komentara: 6

Crvena zvezda započela LoL sezonu silovito

Odigrano je i treće kolo najvećeg domaćeg League of Legends takmičenja EBL, a posle tri kola na vrhu tabele su Kliktech i Crvena zvezda sa skorovima 3:0. Za Kliktech smo navikli da ih gledamo samo u najboljim izdanjima ali CZV se očigledno jako dobro spremio za ovo takmičenje.

LoL utorak 13.02. 13:19 Komentara: 2

Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Iako je Worlds sezone 7 završen još u oktobru prošle godine, ostala je još jedna stvar da se odradi vezana za njega. Kao i svake godine, pobednik svetkog LoL prvenstva dobiće set skinova u igri napravljeni po naliku na logo tima. Pojedini igrači šampiona, ekipe Samsung Galaxy, odabrali su svoje skinove još u novembru, a kako navode pojedini izvori, preostali igrači su svoje odluke doneli u toku ove nedelje, pa bi Riot uskoro trebao započeti pravljenje ovih skinova.

LoL nedelja 4.02. 13:58 Komentara: 0