Crvena zvezda započela LoL sezonu silovito

Odigrano je i treće kolo najvećeg domaćeg League of Legends takmičenja EBL, a posle tri kola na vrhu tabele su Kliktech i Crvena zvezda sa skorovima 3:0. Za Kliktech smo navikli da ih gledamo samo u najboljim izdanjima ali CZV se očigledno jako dobro spremio za ovo takmičenje.

Izvor: SyS KlanRUR

Utorak, 13.02.2018.

13:19

Crvena zvezda započela LoL sezonu silovito

U trećem kolu su igrači u crveno belom savladali rumunsku ekipu Nexus Gaming. Najveću zaslugu za to svakako nosi daleko uigranija i organizovanija igra Crvene zvezde ali se opet posebno istakao igrač na top lane, Jan “Mikoshida” Kanarkowski koji pruža samo fantastične partije u ovom takmičenju. CZV je organizovala igru oko jakog top lane i Illaoi koja je bila poprilično bezbedan pik, sa obzirom da je Shyvana, džangler pik Nexus Gaminga bio totalno izbačen iz partije. Tokom čitavog meča su razliku pravili svi lejnovi CZV, i iako su na kraju meča i mid i ADC CZV statistički bili iza igrača Nexusa, šteta je već bila učinjena i CZV dolazi do 3:0. “Naš” chopsteek je opet meč završio disciplinovano i očigledno je KDA igrač :)

U ostalim mečevima trećeg kola EBL:

The Horizon Reapers 0:1 x25

Panathinaikos 0:1 Kliktech

WiLD 0:1 ASUS
Sledeće kolo se igra već večeras od 19:00, pratite na YouTube kanalu Fortuna Esports.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: