Crvena zvezda esports predstavila LoL tim za sezonu 2018

Esports tim Crvene zvezde vredno radi na podizanju kvaliteta svog tima, a danas 26. januara od 12 časova, u udobnim prostorijama medija centra na stadionu našeg sportskog giganta, biće predstavljen i njihov League of Legends tim za sezonu 2018.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 26.01.2018.

11:36

Crvena zvezda esports predstavila LoL tim za sezonu 2018

Crvena zvezda je na esports scenu stupila još ranije tokom 2017. godine a nedavno su obezbedili i slot u najvećem domaćem LoL takmičenju, EBL ligi, gde će zauzeti slot koji je držala ekipa “Wind and Rain”. Ovim potezom su čelnici ovog esports tima osigurali barem 2 meseca ligaške igre, ali to pred njih postavlja i dodatni pritisak performansa i podizanja kvaliteta igre.

Uprava ekipe nije iznenađena ovim razvojem situacije, već je spremno dočekala ovaj izazov i predstavlja tim koji je već mesecima selektovan. Igrači koji će tokom sezone 2018. braniti boje LoL tima Crvene zvezde će uskoro biti predstavljeni a opširnije će izvestiti sa lica mesta naš kolega Nikola Savić.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: