Esports B92.net

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

Nikola Milićević
Podeli

Dve promene stižu u Nunu-ov kit, a to su veliki buffovi na Q i W skillovima. Nunu-ov Consume (Q skill) od sada će moći da “zasiti” Nunua, jer će Nunu nakon korišćenja Consume-a dobiti bonus Magic Damage koji će mu pojačavati auto attackove. Dodatni magic damage iznosiće 5% od njegovog ukupnog ability power-a, što znači da će Nunu, pored dodatnog damage-a prilikom gankovanja, imati i jači clear kada su jungle kampovi u pitanju. Druga izmena tiče se Blood Boil-a (W skilla), koji će davati dodatni bonus Nunu-u, kao i igraču sa kojim se Nunu “poveže”. Pored osnovnog attack i movement speeda koji igrači dobijaju kada Nunu iskoristi Blood Boil, oba igrača će od sada dobijati između 40% i 120% dodatnog ability powera, što je na maksimalnom nivou magije jače nego bonus koji dobijate kada kupite Rabadon’s Deathcap.

Ovakva promena može nam doneti AP Nunua u našim gejmovima, ako i veliki broj AP heroja u timskim kompozicijama, koji će sa Nunu-om biti još jači. Promene se trenutno tesitraju na PBE-u, a ukoliko se pokažu kao dobre i ne previše jake, novog Nunua možemo očekivati već u narednom patchu.

Izvor: Klan RuR

LoL

Kliktech – KaluGG ustupa mesto Stefanu Nikoliću

Nova League of Legends sezona na korak je od početka, a promene u timova su bile svakodnevnica tokom protekla 2 meseca. Do promene je došlo i u domaćoj ekipi, timu Kliktech, osvajaču Vip Adria Lige i EBL-a iz 2017. godine. Stefan Nikolić vraća se u ekipu sa kojom je osvojio najviše takmičenja u svojoj karijeri!

LoL petak 12.01. 23:57 Komentara: 2

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

LoL četvrtak 11.01. 21:37 Komentara: 2

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

LoL četvrtak 11.01. 16:36 Komentara: 2

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

LoL sreda 10.01. 17:37 Komentara: 2

Sacre i EdinPriqtel potpisali za G2 i Roccat

Jedan od najboljih League of Legends igrača sa ovih prostora i definitivno najbolji top lejner na Balkanu, Toni "Sacre" Sabalić, postao je drugi hrvatski igrač koji je pojačao četvorostrukog evropskog LoL šampiona, ekipu G2 Esports. Pored Sacrea, EULCS-u se pridružio i njegov kolega iz Kliktecha, Dimitar "EdinPriqtel" Piskov, koji će nastupati za ekipu Roccat.

LoL utorak 9.01. 15:16 Komentara: 3

Thal i Blossom pojačali SKT

Najpoznatiji League of Legends tim, južnokorejski SK Telecom, pojačao se na poziciji top lejnera i junglera, a na njima će zaigrati Thal i Blossom.

LoL ponedeljak 8.01. 23:29 Komentara: 1

Ima li osma LoL sezona potencijal za uspeh?

Nova League of Legends sezona ispunjena je gomilom promena, kao i svake godine. Izmene koje su pogodile LoL pre mesec dana imaju potencijal da ovu sezonu učine raznovrsnijom, zabavnijom i donesu nam više slobode u igri. Kada spomenem raznovrsnost i slobodu u igri, najviše mislim na novi sistem runa, koji je od osme sezone potpuno drugačiji nego što je bio u proteklih sedam godina postajanja LoL-a.

LoL petak 5.01. 23:47 Komentara: 13

Westdoor i Albis prave pauzu od takmičenja

Dugogodišnji mid lejner i support LoL ekipe AHQ Esports, Westdoor i Albis, napustili su tim kako bi se posvetili osnivanju porodice, prenosi organizacija za koju su ova dva igrača igrala poslednjih nekoliko godina.

LoL četvrtak 4.01. 01:13 Komentara: 0
strana 1 od 36 idi na stranu