Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 13.01.2018.

00:29

Nunu se vraća u LoL metu?

Dve promene stižu u Nunu-ov kit, a to su veliki buffovi na Q i W skillovima. Nunu-ov Consume (Q skill) od sada će moći da “zasiti” Nunua, jer će Nunu nakon korišćenja Consume-a dobiti bonus Magic Damage koji će mu pojačavati auto attackove. Dodatni magic damage iznosiće 5% od njegovog ukupnog ability power-a, što znači da će Nunu, pored dodatnog damage-a prilikom gankovanja, imati i jači clear kada su jungle kampovi u pitanju. Druga izmena tiče se Blood Boil-a (W skilla), koji će davati dodatni bonus Nunu-u, kao i igraču sa kojim se Nunu “poveže”. Pored osnovnog attack i movement speeda koji igrači dobijaju kada Nunu iskoristi Blood Boil, oba igrača će od sada dobijati između 40% i 120% dodatnog ability powera, što je na maksimalnom nivou magije jače nego bonus koji dobijate kada kupite Rabadon’s Deathcap.
Ovakva promena može nam doneti AP Nunua u našim gejmovima, ako i veliki broj AP heroja u timskim kompozicijama, koji će sa Nunu-om biti još jači. Promene se trenutno tesitraju na PBE-u, a ukoliko se pokažu kao dobre i ne previše jake, novog Nunua možemo očekivati već u narednom patchu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: