Riot spremio 500 hiljada dolara za Univerzitetsku LoL Ligu

Riot Games i Big Ten schools potpisali su novu, dvogodišnju, saradnju za koju će Riot donirati skoro 500 hiljada dolara.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 11.01.2018.

22:22

Riot spremio 500 hiljada dolara za Univerzitetsku LoL Ligu

Univerzitetska LoL liga zabeležila je dobre rezultate kada je popularnost i gledanost u pitanju, pa je Riot odlučio da finansira još dve sezone. Liga se proširuje za još 2 ekipe. Umesto 12, učestvovaće svih 14 univerziteta koji su članovi Big Ten Networka, a Riot je LoL timovima svih univerziteta dodelio ukupno 490 hiljada dolara. Svaki univerzitet dobiće po 35 hiljada dolara, od kojih će 25 hiljada otići igračima i po 2500 dolara treneru i analitičarima. https://youtu.be/TZas-hxGqiw League of Legends univerzitetska liga startuje 15. januara ove godine, a najboljih osam ekipa iz regularnog dela sezone sastaće se u plej-ofu koji će održati od 7. do 10. juna u Riotovom studiju u Los Anđelesu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: