Aftershock i Guardian na meti Riota u patch-u 8.2

Nakon nerfovanja Summon Aery keystone-a, došao je red na Aftershock. Pored Aftershock-a, od narednog patch-a imaćemo i izmenjeni Guardian, koji je dobio po buff i nerf.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 11.01.2018.

20:04

Aftershock i Guardian na meti Riota u patch-u 8.2

Jedan od trenutno najjačih Keystone runa dobija ner u sledećem patchu. Aftershock se igra skoro svuda, na tenkovima širom igre, a najviše se njegova snaga odražava na top i support pozicijama, gde se pravi velika razlika. Bot lejn na ranked mečevima ispunjeni su Alistar igračima, koji su videli dobitnu kombinaciju u Aftershock Alistaru i “zloupotrebljavaju” moć Aftershocka da nabiju koju diviziju. Od sledećeg patcha, Aftershock neće davati 30% bonus armor i magic resist, već ćete za pogođen crowd control skill dobiti flat 100 armora i mr-a na 2 i po sekunde.
Za razliku od Aftershocka, Guardian će dobiti i buff i nerf. Guardian se dobro pokazao na tenk herojima koji nemaju mogućnost laganog crowd controla, kao što je Braum na primer. Shield koji daje, od narednog patcha biće povećan, ali će, kako bi Guardian ostao balasniran, njegov cooldown biti povećan sa 45 na ćak 70 sekundi. Jači shield, koji ima cooldown više od minuta, ipak ne deluje toliko primamljivo ukoliko ste support igrač, zar ne?
Obe izmene live su na PBE serveru i možemo ih očekivati u patchu 8.2 koji nam stiže za nekoliko nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: