Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 11.01.2018.

16:36

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

URF

Ultra Rapid Fire je jedan od najpopularnijih modova koje je League of Legends ikada dobio.Toliko je popularan da ga Riot izbacuje više puta godišnje, a fanovi čak traže da URF bude ubačen kao stalan mod kako bi zabava na URF-u trajala svaki dan tokom cele godine, jer zašto ne bismo želeli 365 dana u godini da igramo sa 0 mana potrošnje i 80% cooldown reductiona, odnosno bez cooldowna na magijama praktično. Razlog zašto Riot nije ubacio URF za stalno jeste, kako kažu, podatak da ukupan broj igrača na nedeljnom nivou, u nedelji kada je URF live na serverima, opadne za veliku količinu, što nije u interesu Riota. URF je definitivno jedan od najboljih modova, jer okupi veliku gomilu igrača i meč se nađe za manje od 5 sekundi. Same partije su zabavne. Kako bi jedan od najboljih LoL YouTuber-a, Spazie, rekao: „URF je jedini mod u kojem možeš imati match history sa 20 vezanih poraza i reći „Bilo mi je bas zabavno“, zar ne?“. Doduše URF ove godine i nije baš bio za pohvalu. Ideja snežnog URF-a nije toliko loša, ali kada vam se broj mogućih igranih heroja svede na 30 heroja samo zato što imaju neki snežni skin, zabava nije baš tolika kao što je i očekivana. Iako je ovogodišnji URF bio možda i najgori do sada, to nije sprečilo ljude da ga igraju po nekoliko sati, preko 20 partija na dan. Sam po sebi je veoma zabavan, a igranje sa timom vam može dodatno poboljšati igranje, kao i sa svakim drugim modom.
Normal 5v5

Normal 5v5 možda nije custom mod, već standardni mod za regualrne League of Legends partije, ali iz moje perspektive, kao igrača koji godišnje odigra preko 500 ranked partija i ne više od 50 normala, uvrstiću Normal gejmove kao „mod“ u kojem se možete zabaviti. Normal partija ista je kao i Ranked meč, samo vam od pobede ili poraza neće zavisiti rank. Naravno, uvek će doći do svađe ko je koji lejn, ko će kog heroja igrati, kao u apsolutno svakoj partiji bilo kog tipa, pa je taj aspekt gejma jednostavno neizbežan. Normali pored toga što mogu biti zabavni, mogu biti i edukativni. Možete isprobavati razne buildove, taktike, vežbati heroje, poboljšavati sinergiju sa vašim duo igračem, ili jednostavno uzeti 5 smite-ova i igrati 5 man jungle sa svojim full premade timom i totalno izbrisati protivničkog junglera iz igre na jedan gejm, cuz why not. Nažalost, normali su danas postali mesto gde se mlađa populacija LoL-a iživljava na ljudima koji dođu da vežbaju ili da se zabave time što trolluju partije ili svaki gejm u svom ili protivničkom timu igrate protiv Yasua, Zeda i sličnih heroja koji umeju poprilično da unište zabavu igranja igre. Čak i u takvim situacijama, igranje sa 2 ili više poznatih ljudi može biti zabavnije, jer ćete zajedno uživati u momentima koje provedete na Riftu. Ukoliko želite da vežbate strategiju i sinergiju sa svojim saigračem za ranked, ili jednostavno da usavršite svoju igru, a da pri tom ne gubite LP, toplo preporučujem igranje Flex-a, jer on nema veliki uticaj na vaš finalni ranking na kraju sezone.
Project Overcharge

Project Overcharge je jedan od novijih modova koje bih uvrstio na ovu listu. Iako je samo jednom bio u mogućnosti da se igra, Overcharge je ostavio dobar utisak i bio zabavan svaku partiju koju sam odigrao na tom modu. Sam mod malo podseća na Assention samo što u Overcharge-u svih 5 igrača dobiju veliki buff, nakon što unište nekoliko Project botova. Pored toga, na modu samo možete igrati ADC heroje što dodatno poboljšava utisak, jer se brzo kupuju itemi, što dodatno pomaže u lakom dostizanju power spike-a kod ADC heroja koji se dugo scale-uju. Overcharge je zasigurno, po mom mišljenju, mod koji se može smatrati pogotkom u sezoni 7.
One For All

One For All je mod koji dugo nije bio u Featured Game Mode rotaciji, a kako pojedini tekstovi navode, upravo on može biti jedan od modova koji će biti prvi na mod rotaciji početkom sezone 8. Ovaj mod popularan je zbog svog stila igre u kojem svi igrači igraju istog heroja. U njemu dolazi do raznih kreativnih pickova kao što su 5-man Tahm Kench, gde jedan Tahm Kench može pojesti preostala 4 igrača svoje ekipe, ili jednostavno imate beskonačan stun na svom protivniku ukoliko svi pogodite Q na njega. Naravno uvek možete naleteti na pet Heimerdingera i tako se jednostavno pozdraviti sa pobedom, a i to zavisi od broja igrača koji glasaju za istog heroja, kao naravno i sam skill igrača na istom. Jedna od zabavnih kombinacija koju je Riot jednom napravio bila je One For All Urf, u kojem ste igrali Ultra Rapid sa svim istim herojima. Ovogodišnji OFA definitivno neće biti u kombinaciji sa URF-om, ali to ne znači da neće biti zabavan kao što je nekada i bio.
Doom Bots

Kao poslednji zabavni mod u ovoj listi izabraću Doom Bots, mod koji iz godine u godinu menja format i način igre. Mod se igra protiv botova, što i sam naziv kaže, a botovi mogu biti podešeni na različite težine. Ono što zapravo razlikuje ovaj mod običnog gejma sa botovima jesu skillovi koje imaju ti botovi. Ne viđa se svaki dan da se Fiddlesticks flash-uje direktno u vas i baci Wukong-ov ulti. To je čar ovog moda, jer iz partije u partiju igrate protiv različitih heroja, koji imaju različite skillove, a ukoliko se odlučite na teže nivoe, ti botovi će menjati magije tokom samog trajanja partije, i imaće više health-a na početku gejma, što će vam otežati mogućnost da ih ubijete u ranoj fazi meča. Noviji Doom botovi nisu toliko biti zanimljivi za igranje. Za razliku od prethodnih „verzija“ u kojima pobeđuje ekipa koja prva sruši Nexus, noviji Doombotovi teraju vas da se ceo gejm samo branite, a pobedićete samo u slučaju da porazite džinovskog Teemo-a. Čak i sa novinom s kojom ste forsirani da se branite ceo gejm, ovaj mod može biti zabavan upravo zbog faktora iznenađenja koji donose botovi protiv kojih lejnujete.
Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: