Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Sreda, 10.01.2018.

17:37

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Prošlo je 5 godina otkako je ovaj support item kročio u League of Legends. Pokazao se kao odlična stvar za support, koji su do tada trošili 75 golda po jednom Wardu. Međutim, i pored uvođenja itema kao što je Sightstone, support igrači forsirani su da potroše 400 golda kako bi ovaj item kupili, a onda i dodati 400 ili 650 golda kako bi se Sightstone proširio u njegov finalni oblik, Ruby Sightstone ili jedan od tri Eye itema. Razlog ovoj iznenadnoj promeni i dalje u svojoj osnovi ima potrošnju novca, jer supprotovi, pored mesta u svom inventaru, moraju da investiraju preko 800 golda na Ward-ove.
Ali ne brinite se, Ward-ovi i dalje ostaju kao mogućnost kupovine. Sightstone je možda umro, ali se njegov efekat prebacuje na startne support iteme, odnosno Spelltheif’s Edge, Ancient " class="glossaryLink ">Coin i Relic Shield. Umesto da trošimo 800 golda na kupovinu Sightstone-a, sada će nam samo jedan Ruby Crystal trebati kako bismo na običan support item dodali mogućnost postavljanja Ward-ova. Pored toga što će se veliki broj Mage heroja pojaviti na botu, ova promena može poprilično uticati i na jungle heroje. Prva meta u sezoni 8 nameće nam jungle heroje, koji zarad veće količine gola, kupuju Spelltheif’s Edge, pa čak i Frostfang, što bi omogućilo junglerima, koji uzimaju Tracker’s Knife, da kupuju agresivnije jungle iteme koji daju Slow ili Bonus True Damage na protivničkim herojima. Međutim, kako bi mogli da koristite Ward-ove, potrebno je da prvo odradite quest.
Ova izmena najavljena je za sledeći patch 8.2, ali ukoliko dođe do problema u ovoj promeni, možemo je očekivati nekom od narednih patch-eva. Možda promena deluje nelogično, ali support igrači, radujte se, imaćete više para i dodatno mesto za item!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: