Esports B92.net

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

Nikola Milićević
Podeli

Najbolji jungler koji je ikada zaigrao u LSM, tajvanskoj, ligi, Karsa, pojačao je kineskog šampiona i nosiće dres ekipe Royal Never Give Up tokom sezone 8. Karsa ima dosta iskustva, igrajuči za Flash Wolves, nastupao je na svakom internacionalnom turniru, na kojima je njegova ekipa beležila odlične rezultate i odnosila pobede protiv jakin ekipa. Više puta imao je prilike da savlada ekipe iz Kine, Evrope, Amerike, pa i Koreje. Karsa je izrazio želju da zaigra za TSM, nakon što je napustio Flash Wolves, ali je TSM požurio i doveo MikeYeung-a u svoj tim. Problema u komunikaciji ne bi trebalo da bude, jer Karsa dolazi sa kineskog govornog područja, što je dodatni plus za njega kao člana ekipe.

Nakon dolaska Karse u tim, mnogi se pitaju koja je sudbina trenutnog junglera ekipe, Mlxg-ja, povodom čega se tim nije oglašavao, kao ni sam igrač. Možda mlxg nađe novu sredinu, a ko zna možda Royal sledeće sezone bude nastupao sa dva junglera, kao što je SKT igrao tokom ovogodišnjeg Worlds-a. Izvor: Klan RuR

LoL

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

LoL petak 22.12. 16:04 Komentara: 2

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 4

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

LoL četvrtak 7.12. 12:48 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1
strana 1 od 6 idi na stranu