Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 22.12.2017.

16:07

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Najbolji jungler koji je ikada zaigrao u LSM, tajvanskoj, ligi, Karsa, pojačao je kineskog šampiona i nosiće dres ekipe Royal Never Give Up tokom sezone 8. Karsa ima dosta iskustva, igrajuči za Flash Wolves, nastupao je na svakom internacionalnom turniru, na kojima je njegova ekipa beležila odlične rezultate i odnosila pobede protiv jakin ekipa. Više puta imao je prilike da savlada ekipe iz Kine, Evrope, Amerike, pa i Koreje. Karsa je izrazio želju da zaigra za TSM, nakon što je napustio Flash Wolves, ali je TSM požurio i doveo MikeYeung-a u svoj tim. Problema u komunikaciji ne bi trebalo da bude, jer Karsa dolazi sa kineskog govornog područja, što je dodatni plus za njega kao člana ekipe.
Nakon dolaska Karse u tim, mnogi se pitaju koja je sudbina trenutnog junglera ekipe, Mlxg-ja, povodom čega se tim nije oglašavao, kao ni sam igrač. Možda mlxg nađe novu sredinu, a ko zna možda Royal sledeće sezone bude nastupao sa dva junglera, kao što je SKT igrao tokom ovogodišnjeg Worlds-a. Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: