Esports B92.net

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

Nikola Milićević
Podeli

S onzirom na to da je ekipa 100 Thieves novajlija u NALCS-u, nije bilo sumnje da će njihov roster biti sačinjen od 5 igrača koji do sada nisu imali mnogo iskustva u igranju zajedno. Sastav ekipe deluje zadivljujuće jako, a jedina moguća sinergija postojala bi između junglera i mid lejnera zbog zajedničkog nastupa ekipi Phoenix1 tokom dela sezone 7. Na top lejnu igraće Ssumday, korejski igrač koji već ima iskustvo igranja u NALCS-u, jer je tokom prošle sezone nastupao za tim Dignitas. Ssumday je bio jedna od najjačih karika ekipe Dignitas u prethodnoj sezoni, a sa svojim iskustvom igranja u LCK-ju, nema sumnje da će top lejn ekipe 100 Thieves biti jaka karika ove ekipe

Na poziciji junglera u ekipi “Lopova” naćiće se veteran NALCS lige, Meteos. Ovaj jungler svoju karijeru započeo je još 2012 godine, a za Cloud9, gde je stekao najveću popularnost, nastupao je u periodu od 2013. do 2017. kada je prešao u ekipu Phoenix1, za koju je nastupao jednim delom sezone 7. Njegovo iskustvo, kao i mogućnost da bude dobar shotcaller ekipe, definitivno može pomoći u uigravanju ekipe. Najveća sinergija očekuje se sa mid lejnerom, sa kojim je igrao zajedno u ekipi Phoenix1 tokom 2017. godine.

Jo “Ryu” Sang-vok nastupaće za 100 Thieves kao mid lejner. Ovaj, bivši mid lejner evropske ekipe H2K, pokazao se kao odličan igrač tokom protekle sezone, u kojoj je bio jedan od najboljih pojedinaca svoje ekipe, Phoenix1. Svojim nastupima pomogao je ekipi da izbori opstanak u ligi, a ujedno je bio i jedan od boljih igrača svoje ekipe, kada se Phoenix1 plasirao u polufinale Rift Rivals turnira u međusezoni. Sa iskustvom koji donosi iz LCK-ja i EULCS-a, Ryu će sigurno imati svoj doprinos ekipi.

Bot lejn ekipe deluje kao tandem iz snova. Jedan od najboljih adc igrača iz prošle sezone i jedan od najboljih support igrača koji je ikada nastupao na američkoj LoL sceni. Cody Sun i Aphromoo činiće dvojac na donjoj strani mape. Cody Sun bio je jedan od glavnih zvezda ekipe Immortals tokom sezone 7, u kojoj se ekipa kvalifikovala na Worlds. A tu je i Aphromoo, igrač koji je poznat po svojoj mega agresivnoj igri tokom laning faze, kao i odličnim potezima tokom celog gejma. Ovaj bot duo ima puno potencijala da uspe, sačinjen je od dva igrača agresivnog stila igre i nema sumnje da će njihovi protivnici na lejnu imati poteškoća da ih savladaju u 2na2 duelima.

Postave ove, kao i svih ostalih ekipa, deluju poprilično zanimljivo, a kako će se ova petorka pokazati u osmoj sezoni američke League of Legends lige ostaje da saznamo u januaru, kada će NALCS i zvanično početi!

Izvor: Klan RuR

LoL

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

LoL subota 13.01. 00:29 Komentara: 3

Kliktech – KaluGG ustupa mesto Stefanu Nikoliću

Nova League of Legends sezona na korak je od početka, a promene u timova su bile svakodnevnica tokom protekla 2 meseca. Do promene je došlo i u domaćoj ekipi, timu Kliktech, osvajaču Vip Adria Lige i EBL-a iz 2017. godine. Stefan Nikolić vraća se u ekipu sa kojom je osvojio najviše takmičenja u svojoj karijeri!

LoL petak 12.01. 23:57 Komentara: 2

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

LoL četvrtak 11.01. 21:37 Komentara: 2

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

LoL četvrtak 11.01. 16:36 Komentara: 2

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

LoL sreda 10.01. 17:37 Komentara: 2

Sacre i EdinPriqtel potpisali za G2 i Roccat

Jedan od najboljih League of Legends igrača sa ovih prostora i definitivno najbolji top lejner na Balkanu, Toni "Sacre" Sabalić, postao je drugi hrvatski igrač koji je pojačao četvorostrukog evropskog LoL šampiona, ekipu G2 Esports. Pored Sacrea, EULCS-u se pridružio i njegov kolega iz Kliktecha, Dimitar "EdinPriqtel" Piskov, koji će nastupati za ekipu Roccat.

LoL utorak 9.01. 15:16 Komentara: 3

Thal i Blossom pojačali SKT

Najpoznatiji League of Legends tim, južnokorejski SK Telecom, pojačao se na poziciji top lejnera i junglera, a na njima će zaigrati Thal i Blossom.

LoL ponedeljak 8.01. 23:29 Komentara: 1

Ima li osma LoL sezona potencijal za uspeh?

Nova League of Legends sezona ispunjena je gomilom promena, kao i svake godine. Izmene koje su pogodile LoL pre mesec dana imaju potencijal da ovu sezonu učine raznovrsnijom, zabavnijom i donesu nam više slobode u igri. Kada spomenem raznovrsnost i slobodu u igri, najviše mislim na novi sistem runa, koji je od osme sezone potpuno drugačiji nego što je bio u proteklih sedam godina postajanja LoL-a.

LoL petak 5.01. 23:47 Komentara: 13
strana 1 od 36 idi na stranu