Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 22.12.2017.

16:04

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

S onzirom na to da je ekipa 100 Thieves novajlija u NALCS-u, nije bilo sumnje da će njihov roster biti sačinjen od 5 igrača koji do sada nisu imali mnogo iskustva u igranju zajedno. Sastav ekipe deluje zadivljujuće jako, a jedina moguća sinergija postojala bi između junglera i mid lejnera zbog zajedničkog nastupa ekipi Phoenix1 tokom dela sezone 7. Na top lejnu igraće Ssumday, korejski igrač koji već ima iskustvo igranja u NALCS-u, jer je tokom prošle sezone nastupao za tim Dignitas. Ssumday je bio jedna od najjačih karika ekipe Dignitas u prethodnoj sezoni, a sa svojim iskustvom igranja u LCK-ju, nema sumnje da će top lejn ekipe 100 Thieves biti jaka karika ove ekipe
Na poziciji junglera u ekipi “Lopova” naćiće se veteran NALCS lige, Meteos. Ovaj jungler svoju karijeru započeo je još 2012 godine, a za Cloud9, gde je stekao najveću popularnost, nastupao je u periodu od 2013. do 2017. kada je prešao u ekipu Phoenix1, za koju je nastupao jednim delom sezone 7. Njegovo iskustvo, kao i mogućnost da bude dobar shotcaller ekipe, definitivno može pomoći u uigravanju ekipe. Najveća sinergija očekuje se sa mid lejnerom, sa kojim je igrao zajedno u ekipi Phoenix1 tokom 2017. godine.
Jo “Ryu” Sang-vok nastupaće za 100 Thieves kao mid lejner. Ovaj, bivši mid lejner evropske ekipe H2K, pokazao se kao odličan igrač tokom protekle sezone, u kojoj je bio jedan od najboljih pojedinaca svoje ekipe, Phoenix1. Svojim nastupima pomogao je ekipi da izbori opstanak u ligi, a ujedno je bio i jedan od boljih igrača svoje ekipe, kada se Phoenix1 plasirao u polufinale Rift Rivals turnira u međusezoni. Sa iskustvom koji donosi iz LCK-ja i EULCS-a, Ryu će sigurno imati svoj doprinos ekipi.
Bot lejn ekipe deluje kao tandem iz snova. Jedan od najboljih adc igrača iz prošle sezone i jedan od najboljih support igrača koji je ikada nastupao na američkoj LoL sceni. Cody Sun i Aphromoo činiće dvojac na donjoj strani mape. Cody Sun bio je jedan od glavnih zvezda ekipe Immortals tokom sezone 7, u kojoj se ekipa kvalifikovala na Worlds. A tu je i Aphromoo, igrač koji je poznat po svojoj mega agresivnoj igri tokom laning faze, kao i odličnim potezima tokom celog gejma. Ovaj bot duo ima puno potencijala da uspe, sačinjen je od dva igrača agresivnog stila igre i nema sumnje da će njihovi protivnici na lejnu imati poteškoća da ih savladaju u 2na2 duelima. Postave ove, kao i svih ostalih ekipa, deluju poprilično zanimljivo, a kako će se ova petorka pokazati u osmoj sezoni američke League of Legends lige ostaje da saznamo u januaru, kada će NALCS i zvanično početi!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: