Esports B92.net

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

Nikola Milićević
Podeli

S onzirom na to da je ekipa 100 Thieves novajlija u NALCS-u, nije bilo sumnje da će njihov roster biti sačinjen od 5 igrača koji do sada nisu imali mnogo iskustva u igranju zajedno. Sastav ekipe deluje zadivljujuće jako, a jedina moguća sinergija postojala bi između junglera i mid lejnera zbog zajedničkog nastupa ekipi Phoenix1 tokom dela sezone 7. Na top lejnu igraće Ssumday, korejski igrač koji već ima iskustvo igranja u NALCS-u, jer je tokom prošle sezone nastupao za tim Dignitas. Ssumday je bio jedna od najjačih karika ekipe Dignitas u prethodnoj sezoni, a sa svojim iskustvom igranja u LCK-ju, nema sumnje da će top lejn ekipe 100 Thieves biti jaka karika ove ekipe

Na poziciji junglera u ekipi “Lopova” naćiće se veteran NALCS lige, Meteos. Ovaj jungler svoju karijeru započeo je još 2012 godine, a za Cloud9, gde je stekao najveću popularnost, nastupao je u periodu od 2013. do 2017. kada je prešao u ekipu Phoenix1, za koju je nastupao jednim delom sezone 7. Njegovo iskustvo, kao i mogućnost da bude dobar shotcaller ekipe, definitivno može pomoći u uigravanju ekipe. Najveća sinergija očekuje se sa mid lejnerom, sa kojim je igrao zajedno u ekipi Phoenix1 tokom 2017. godine.

Jo “Ryu” Sang-vok nastupaće za 100 Thieves kao mid lejner. Ovaj, bivši mid lejner evropske ekipe H2K, pokazao se kao odličan igrač tokom protekle sezone, u kojoj je bio jedan od najboljih pojedinaca svoje ekipe, Phoenix1. Svojim nastupima pomogao je ekipi da izbori opstanak u ligi, a ujedno je bio i jedan od boljih igrača svoje ekipe, kada se Phoenix1 plasirao u polufinale Rift Rivals turnira u međusezoni. Sa iskustvom koji donosi iz LCK-ja i EULCS-a, Ryu će sigurno imati svoj doprinos ekipi.

Bot lejn ekipe deluje kao tandem iz snova. Jedan od najboljih adc igrača iz prošle sezone i jedan od najboljih support igrača koji je ikada nastupao na američkoj LoL sceni. Cody Sun i Aphromoo činiće dvojac na donjoj strani mape. Cody Sun bio je jedan od glavnih zvezda ekipe Immortals tokom sezone 7, u kojoj se ekipa kvalifikovala na Worlds. A tu je i Aphromoo, igrač koji je poznat po svojoj mega agresivnoj igri tokom laning faze, kao i odličnim potezima tokom celog gejma. Ovaj bot duo ima puno potencijala da uspe, sačinjen je od dva igrača agresivnog stila igre i nema sumnje da će njihovi protivnici na lejnu imati poteškoća da ih savladaju u 2na2 duelima.

Postave ove, kao i svih ostalih ekipa, deluju poprilično zanimljivo, a kako će se ova petorka pokazati u osmoj sezoni američke League of Legends lige ostaje da saznamo u januaru, kada će NALCS i zvanično početi!

Izvor: Klan RuR

LoL

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

LoL petak 22.12. 16:07 Komentara: 4

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 4

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

LoL četvrtak 7.12. 12:48 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1
strana 1 od 6 idi na stranu