Esports B92.net

Crvena Zvezda Esports organizuje svoj prvi turnir!

Jedan od novijih članova srpske League of Legends scene, Crvena Zvezda Esports, započinje seriju turnira u raznim igrama. Prvi turnir održaće se u nedelju, 3. decembra, a prijave su otvorene za sve amaterske LoL i FIFA igrače!

Podeli

League of Legends predstavnik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog tima, Crvene Zvezde, organizuje turnir u nedelju, 3. decembra, u prostoru igraonice LevelUp, u kojoj se ujedno nalazi i Gaming House LoL tima Crvene Zvezde. FIFA i LoL biće prve igre koje će se igrati na turniru, koji će se održavati svakog prvog vikenda u mesecu. Mečevi prvog turnira počinju od 10h, a broj ekipa je neograničen. Učešće na samom turniru se plaća, a najbolje takmičare očekuju vredne novčane, kao i materijalne nagrade.

Prvi mesečni LoL turnir održače se u igraonici LevelUp u tržnom centru Stari Merkator. Broj ekipa nije ograničen, što znači da svako može učestvovati. Za registraciju tima potrebno je priložiti kotizaciju od 1500 dinara, odnosno 300 dinara po igraču, a nagrade za ovaj turnir su:

1. Mesto: 12.000 Din + oprema sponzora
2. Mesto: 5.000 Din + 5h PC (po igraču)
3. Mesto 3.000 Din + 2h PC (po igraču)
4. Mesto 2h PC (po igraču)

Pobednička ekipa takođe će dobiti priliku da se oproba protiv Zvezdinih igrača, koji će sa pobednikom ovog turnira odigrati prijateljski meč.

Najpopularniji domaći sajt za organizovanje FIFA i PES turnira, Fudbalica, zajedno sa Crvenom Zvezdom Esports i igraonicom LevelUP održaće prvi mesečni FIFA turnir. Kao i kod League of Legends turnira, učešće se naplaćuje 300 dinara po igraču, a svoje umeće u fudbalu moći ćete da pokažete na Play Station 4 konzoli. Nagrade za FIFA turnir su:

1. Mesto: 4.000 Din + fudbalski dres
2. Mesto 1.000 Din + 5h PS4
3. Mesto 500 Din + 2h PS4
4. Mesto 2h PS4

Pored zabave, cilj ovog turnira biće i da skauti Crvene Zvezde primete mlade talente. Ko zna, možda baš vi budete zapaženi od strane uprave Crvene Zvezde i dobijete šansu da zaigrate za Esports tim našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Vašu ekipu možete prijaviti na sajtu LevelUp igraonice. Prijave traju do subote do 20h, a sve informacije o turnirima kao i rasporedu mečeva na samim turnirima možete pronaći na Crvena Zvezda Esports i LevelUp Facebook stranicama. Izvor: Klan RuR

LoL

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

LoL subota 13.01. 00:29 Komentara: 3

Kliktech – KaluGG ustupa mesto Stefanu Nikoliću

Nova League of Legends sezona na korak je od početka, a promene u timova su bile svakodnevnica tokom protekla 2 meseca. Do promene je došlo i u domaćoj ekipi, timu Kliktech, osvajaču Vip Adria Lige i EBL-a iz 2017. godine. Stefan Nikolić vraća se u ekipu sa kojom je osvojio najviše takmičenja u svojoj karijeri!

LoL petak 12.01. 23:57 Komentara: 2

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

LoL četvrtak 11.01. 21:37 Komentara: 2

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

LoL četvrtak 11.01. 16:36 Komentara: 2

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

LoL sreda 10.01. 17:37 Komentara: 2

Sacre i EdinPriqtel potpisali za G2 i Roccat

Jedan od najboljih League of Legends igrača sa ovih prostora i definitivno najbolji top lejner na Balkanu, Toni "Sacre" Sabalić, postao je drugi hrvatski igrač koji je pojačao četvorostrukog evropskog LoL šampiona, ekipu G2 Esports. Pored Sacrea, EULCS-u se pridružio i njegov kolega iz Kliktecha, Dimitar "EdinPriqtel" Piskov, koji će nastupati za ekipu Roccat.

LoL utorak 9.01. 15:16 Komentara: 3

Thal i Blossom pojačali SKT

Najpoznatiji League of Legends tim, južnokorejski SK Telecom, pojačao se na poziciji top lejnera i junglera, a na njima će zaigrati Thal i Blossom.

LoL ponedeljak 8.01. 23:29 Komentara: 1

Ima li osma LoL sezona potencijal za uspeh?

Nova League of Legends sezona ispunjena je gomilom promena, kao i svake godine. Izmene koje su pogodile LoL pre mesec dana imaju potencijal da ovu sezonu učine raznovrsnijom, zabavnijom i donesu nam više slobode u igri. Kada spomenem raznovrsnost i slobodu u igri, najviše mislim na novi sistem runa, koji je od osme sezone potpuno drugačiji nego što je bio u proteklih sedam godina postajanja LoL-a.

LoL petak 5.01. 23:47 Komentara: 13
strana 1 od 36 idi na stranu