Esports B92.net

Crvena Zvezda Esports organizuje svoj prvi turnir!

Jedan od novijih članova srpske League of Legends scene, Crvena Zvezda Esports, započinje seriju turnira u raznim igrama. Prvi turnir održaće se u nedelju, 3. decembra, a prijave su otvorene za sve amaterske LoL i FIFA igrače!

Podeli

League of Legends predstavnik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog tima, Crvene Zvezde, organizuje turnir u nedelju, 3. decembra, u prostoru igraonice LevelUp, u kojoj se ujedno nalazi i Gaming House LoL tima Crvene Zvezde. FIFA i LoL biće prve igre koje će se igrati na turniru, koji će se održavati svakog prvog vikenda u mesecu. Mečevi prvog turnira počinju od 10h, a broj ekipa je neograničen. Učešće na samom turniru se plaća, a najbolje takmičare očekuju vredne novčane, kao i materijalne nagrade.

Prvi mesečni LoL turnir održače se u igraonici LevelUp u tržnom centru Stari Merkator. Broj ekipa nije ograničen, što znači da svako može učestvovati. Za registraciju tima potrebno je priložiti kotizaciju od 1500 dinara, odnosno 300 dinara po igraču, a nagrade za ovaj turnir su:

1. Mesto: 12.000 Din + oprema sponzora
2. Mesto: 5.000 Din + 5h PC (po igraču)
3. Mesto 3.000 Din + 2h PC (po igraču)
4. Mesto 2h PC (po igraču)

Pobednička ekipa takođe će dobiti priliku da se oproba protiv Zvezdinih igrača, koji će sa pobednikom ovog turnira odigrati prijateljski meč.

Najpopularniji domaći sajt za organizovanje FIFA i PES turnira, Fudbalica, zajedno sa Crvenom Zvezdom Esports i igraonicom LevelUP održaće prvi mesečni FIFA turnir. Kao i kod League of Legends turnira, učešće se naplaćuje 300 dinara po igraču, a svoje umeće u fudbalu moći ćete da pokažete na Play Station 4 konzoli. Nagrade za FIFA turnir su:

1. Mesto: 4.000 Din + fudbalski dres
2. Mesto 1.000 Din + 5h PS4
3. Mesto 500 Din + 2h PS4
4. Mesto 2h PS4

Pored zabave, cilj ovog turnira biće i da skauti Crvene Zvezde primete mlade talente. Ko zna, možda baš vi budete zapaženi od strane uprave Crvene Zvezde i dobijete šansu da zaigrate za Esports tim našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Vašu ekipu možete prijaviti na sajtu LevelUp igraonice. Prijave traju do subote do 20h, a sve informacije o turnirima kao i rasporedu mečeva na samim turnirima možete pronaći na Crvena Zvezda Esports i LevelUp Facebook stranicama. Izvor: Klan RuR

LoL

Glacial Augment Gnar – Perma slow od kojeg nema bežanja

Prošlo je nekoliko meseci otkako je novi Rune sistem implementiran u League of Legends. Verovatno ste, igajući ranked i normal partije, imali prilike da isprobate većinu, ako ne i sve Keystone Rune, ali samo jedna nije uspela da se toliko proslavi u LoL meti. U pitanju je Glacial Augment, treći Keystone Inspiration grane. Iako nije u preteranoj upotrebi, Glacial Augment imao je svoj debi u profesionalnom LoL meču, a inspirisan tim nastupom, našao sam i još jednu ideju kako se ovaj Keystone može upotrebiti na zabavan i uspešan način.

LoL petak 23.02. 12:47 Komentara: 6

Crvena zvezda započela LoL sezonu silovito

Odigrano je i treće kolo najvećeg domaćeg League of Legends takmičenja EBL, a posle tri kola na vrhu tabele su Kliktech i Crvena zvezda sa skorovima 3:0. Za Kliktech smo navikli da ih gledamo samo u najboljim izdanjima ali CZV se očigledno jako dobro spremio za ovo takmičenje.

LoL utorak 13.02. 13:19 Komentara: 2

Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Iako je Worlds sezone 7 završen još u oktobru prošle godine, ostala je još jedna stvar da se odradi vezana za njega. Kao i svake godine, pobednik svetkog LoL prvenstva dobiće set skinova u igri napravljeni po naliku na logo tima. Pojedini igrači šampiona, ekipe Samsung Galaxy, odabrali su svoje skinove još u novembru, a kako navode pojedini izvori, preostali igrači su svoje odluke doneli u toku ove nedelje, pa bi Riot uskoro trebao započeti pravljenje ovih skinova.

LoL nedelja 4.02. 13:58 Komentara: 0

Fnatic savladao G2 u derbiju drugog EULCS kola

Odigrano je drugo kolo evropskog LCS-a, a posle četiri meča čak četiri ekipe dele prvo mesto. Zanimljivo je među četiri ekipe nema ni Fnatica ni G2-a, koji su međusobnim derbije zatvorili drugo kolo, iz kojeg je kao pobednik izašao Fnatic.

LoL nedelja 28.01. 14:47 Komentara: 1

Nunu prejak - Isforsiran hotfix patch

Ukoliko ste u petak igrali LoL, verovatno ste primetili da je izašao mali patch koji ste morali da skinete pre igranja igre. Ovaj hitan patch ubačen je kako bi se nerfovao Nunu, verovali ili ne.

LoL subota 27.01. 00:22 Komentara: 6

G2 i Fnatic zabeležili nove poraze u EULCS-u

Prvi dan druge nedelje EULCS-a je završen, a još jedan dan prošao je u neverici fanova ekipa G2 i Fnatic, koji drugi meč za redom uspevaju da završe bez pobede, a jedina neporažena ekipa EULCS-a trenutno je ekipa Vitality.

LoL subota 27.01. 00:19 Komentara: 0
strana 1 od 38 idi na stranu