Esports B92.net

Crvena Zvezda Esports organizuje svoj prvi turnir!

Jedan od novijih članova srpske League of Legends scene, Crvena Zvezda Esports, započinje seriju turnira u raznim igrama. Prvi turnir održaće se u nedelju, 3. decembra, a prijave su otvorene za sve amaterske LoL i FIFA igrače!

Podeli

League of Legends predstavnik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog tima, Crvene Zvezde, organizuje turnir u nedelju, 3. decembra, u prostoru igraonice LevelUp, u kojoj se ujedno nalazi i Gaming House LoL tima Crvene Zvezde. FIFA i LoL biće prve igre koje će se igrati na turniru, koji će se održavati svakog prvog vikenda u mesecu. Mečevi prvog turnira počinju od 10h, a broj ekipa je neograničen. Učešće na samom turniru se plaća, a najbolje takmičare očekuju vredne novčane, kao i materijalne nagrade.

Prvi mesečni LoL turnir održače se u igraonici LevelUp u tržnom centru Stari Merkator. Broj ekipa nije ograničen, što znači da svako može učestvovati. Za registraciju tima potrebno je priložiti kotizaciju od 1500 dinara, odnosno 300 dinara po igraču, a nagrade za ovaj turnir su:

1. Mesto: 12.000 Din + oprema sponzora
2. Mesto: 5.000 Din + 5h PC (po igraču)
3. Mesto 3.000 Din + 2h PC (po igraču)
4. Mesto 2h PC (po igraču)

Pobednička ekipa takođe će dobiti priliku da se oproba protiv Zvezdinih igrača, koji će sa pobednikom ovog turnira odigrati prijateljski meč.

Najpopularniji domaći sajt za organizovanje FIFA i PES turnira, Fudbalica, zajedno sa Crvenom Zvezdom Esports i igraonicom LevelUP održaće prvi mesečni FIFA turnir. Kao i kod League of Legends turnira, učešće se naplaćuje 300 dinara po igraču, a svoje umeće u fudbalu moći ćete da pokažete na Play Station 4 konzoli. Nagrade za FIFA turnir su:

1. Mesto: 4.000 Din + fudbalski dres
2. Mesto 1.000 Din + 5h PS4
3. Mesto 500 Din + 2h PS4
4. Mesto 2h PS4

Pored zabave, cilj ovog turnira biće i da skauti Crvene Zvezde primete mlade talente. Ko zna, možda baš vi budete zapaženi od strane uprave Crvene Zvezde i dobijete šansu da zaigrate za Esports tim našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Vašu ekipu možete prijaviti na sajtu LevelUp igraonice. Prijave traju do subote do 20h, a sve informacije o turnirima kao i rasporedu mečeva na samim turnirima možete pronaći na Crvena Zvezda Esports i LevelUp Facebook stranicama. Izvor: Klan RuR

LoL

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

LoL petak 22.12. 16:07 Komentara: 4

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

LoL petak 22.12. 16:04 Komentara: 2

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 4

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

LoL četvrtak 7.12. 12:48 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1
strana 1 od 6 idi na stranu