TSM kompletirao sastav - Došli Zven, Mithy i MikeYeung

Najtrofejnija američka League of Legends ekipa, Team SoloMid, promenila je čak 3 igrača za sezonu 8. Najbolji evropski bot duo, Zven i Mithy, pojačali su bot lejn američke ekipe, dok će se MikeYeung pridružiti kao novi jungler.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 30.11.2017.

18:05

TSM kompletirao sastav - Došli Zven, Mithy i MikeYeung

Uprava TSM-a očigledno nije zadovoljna rezultatima koje je njihov tim ostvario tokom prethodne sezone, pa je vreme za promene došlo. Najviše kritika uprava TSM-a dobila je na račun jungle i bot lejn igrača, koji nisu pružili partije na svetskom prvenstvu kakve smo od njih očekivali. Promene koje su zadesile TSM, bile su donekle očekivane, imajući u vidu da se Phoenix1 ne nalazi među ekipama NALCS-a za sezonu 8, što je moglo nagovestiti prelazak MikeYeung-a u TSM. S druge strane, Zvenu i Mithy-ju istekao je ugovor sa G2-om, a imajući u vidu njihovu emotivnu reakciju nakon ispadanja sa Worlds-a, bilo je jasno da najbolji bot duo u Evropi napušta ekipu sa kojom su bili šampioni poslednja 4 splita.
Svenskeren, Biofrost i Doublelift već su našli nove timove. Svenskeren će se pridružiti ekipie Cloud9, koja je ostala bez junglera, jer je njihov dosadašnji igrač Contractz, prema pisanjima medija, prešao u novoosnovanu ekipu, Golden Guardians. Nakon napuštanja CLG-ja od strane Aphromoo-a, Biofrost je odlučio zauzeti mesto supporta u postavi najvećeg rivala TSM-a, ekipi Counter Logic Gaming. Doublelift će po drugi put u poslednjih 6 meseci obući dres Liquida. Najbolji američki adc će ponovo zaigrati za Liquid, ovoga puta kad startni adc ekipe zajedno sa bivšim supportom Immortalsa Olleh-om. Liquid se opasno pojačava za sezonu 8 dovođenjem Impacta na top, kao i odličan dvojac Doublelift Olleh na botu.
Nema sumnje da nas u sezoni 8 čeka ludnica u NALCS-u. Sa promenama kakve je TSM napravio deluje kao da će, po ko zna koji put, biti na samom vrhu Severne Amerike. Pravo pitanje ostaje mogućnosti ovog rostera na Worlds-u, odnosno da li ova postava ima ono što je potrebno da TSM konačno ostvari značajniji rezultat na najvećem LoL takmičenju godine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: