Naša LoL reprezentacija ubedljivo do 1. mesta grupe na IeSF!

Ovog jutra se odigrao drugi dan IeSF svetskog šampionata u južnokorejskom gradu Busanu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 10.11.2017.

10:17

Naša LoL reprezentacija ubedljivo do 1. mesta grupe na IeSF!

Naši momci iz LoL tima su nastavili da silovitom igrom pobeđuju baš kao i prvog dana. Nakon dve ubedljive pobede juče protiv favorizovanih Šveđana i ekipe Rumunije, pobednički niz nastavljen je i danas.

Najpre su pali Tajlanđani, a zatim je i u odlučujućoj borbi za prvo mesto danak uzet i poslednjem protivniku iz grupe, reprezentaciji Holandije.

Tako je naša reprezentacija obezbedila plasman u osminu finala kao ubedljivo prvoplasirana reprezentacija i sada čekamo rasplet u grupi D, odakle dolazi naš protivnik, kao drugoplasirani u toj grupi, a kako sada stoje stvari, to će najverovatnije biti tim Filipina.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: