IeSF LoL - Srbija pobedama startovala na svetskom prvenstvu!

Na IeSF svetskom esports prvenstvu, naša LoL reprezentacija ostvarila je pobedu u svom prvom meču pobedivši reprezentaciju Rumunije.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 09.11.2017.

08:47

IeSF LoL - Srbija pobedama startovala na svetskom prvenstvu!

U sredu je odrađen žreb za grupnu fazu, u kojoj će naši predstavnici odmeriti snage sa reprezentacijama Rumunije, Švedske, Tajlanda i Holandije. Srbija je pobedonosno započela svoj put ka tituli, pobedom nad reprezentacijom Rumunije.

Nastavili su naši momci i odličnom igrom protiv favorizovanih Šveđana, gde su takođe uspeli da uzmu pobedu i sada sigurno ulaze u naredni dan, sa velikim izgledima da možda završe i kao prvi u grupi.

Sutra igramo protiv Tajlanda i Holandije, a za nas je važno što je Švedska dobila Tajland danas, što nama povećava izglede za prolaz dalje. Naša reprezentacija, koju predstavljaju Klowny, Stefan Nikolić, Baxauer, Pl0x i Tasteless, u slučaju prolaza u plej-of sastaće se protiv tima iz grupe D u kojoj se nalaze Makedonija, Kina, Malezija, Gruzija i Filipini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: