LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 05.11.2017.

00:22

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

U prvom meču drugog dana, Crvena Zvezda Esport i Asus RoG Elite odlučivali su o sopstvenoj sudbini u plej-ofu. Međusobni duel ove dve ekipe odlučio je koja od ove dve ekipe će do LAN završnice morati preko RuRa, a koja preko ekipe x25. Crvena Zvezda je, usled jako loših partija Asusa važila za favorita, a to se pokazalo u samim mečevima. Iako je Asus igrao u izmenjenom sastavu sa Divom na midu i Lokijem u džungli, to nije bilo dovoljno da se savlada odlična ekipa Crvene Zvezde, koja je jako dominantno dobila oba meča bez većih poteškoća. Zvezda se ovom pobedom podigla na peto mesto na tabeli i u svom plej-of meču igraće protiv ekipe RuR, protiv koje su izgubili sa 2-1 posle jako uzbudljive i neizvesne Bo3 serije, dok će Asus do LAN završnice morati preko ekipe x25. Drugi meč dana nije bio od rezultatskog značaja, ali nas to nije sprečilo da prisustvujemo uzbudljivim partijama. RuR i Ancestral zauzeli su četvrto, odnosno sedmo, mesto u grupnoj fazi i bilo kakav rezultat ovog duela nije imao uticaj na sam raspored na tabeli. Prvi gejm imali smo prilike da vidimo ozbiljan pristup obe ekipe. Panj je još jednom pokazao zašto se njegovog Thresh picka treba paziti i RuR je jako dominantno došao do prve pobede u seriji. Drugi gejm bio je totalna opuštencija za obe ekipe. Graves jungle, Kayle top, Vayne adc, Malzahar support bili su neki od pickova koji su igrani u drugom gejmu, koji nije imao više od 15 sekundi razmaka između fajtova. Za samo 25 minuta videli smo 61 kill, što je pravi prikaz koliko su igrači imali želju da ovaj gejm učine zabavan za sve gledaoce. RuR je savladao Ancestral i u drugom gejmu i tako odneo pobedu 2-0. Još jedna runda takmičenja ostala je do LAN završnice, a to je plej-of. Zvezda i RuR biće prvi par plej-ofa, dok će Asus i x25 po ko zna koji put odmeriti snage u plej-ofu nekog turnira. Tačan datum odigravanja plej-ofa nije još poznat, a zvanična objava biće na Vip Adria League Facebook stranici!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: