Repriza LoL svetkog prvenstva 2016. - Samsung i SKT u finalu

Po prvi put u istoriji League of Legends igre imaćemo prilike da gledamo reprizu finala svetskog prvenstva. Samsung je nakon pobede od 3-1 nad kineskim World Elite-om uspeo da se plasira u drugo vezano finale, u kojem će ponovo, kao i prošle godine, igrati protiv ljutog rivala iz regiona, ekipe SKT.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 29.10.2017.

12:22

Repriza LoL svetkog prvenstva 2016. - Samsung i SKT u finalu

Iako Samsung nije delovao toliko ubedljivo u grupnoj fazi, njihov četvrtfinalni nastup i pobeda protiv Longzhua od 3-0 definitivno im je dodelio ulogu favorita u meču protiv kineskog trećeg seeda i ekipe koja je došla iz PlayIn faze, ekipe World Elite. Meč i nije baš počeo dobro po favorita, koji su pokušali hard engage kompozicijom sa Kennenom da iznenade WE, ali je na kraju WE bila ta ekipa koja je došla do prednosti i pobede u prvom meču.
Zatim je usledila serija od 3 pobede Samsunga. Jedna brza i lagana pobeda izjednačila je rezultat na 1-1, da bi treći gejm u seriji morao da čeka tek 22. mniut da bi se video prvi kill u gejmu, kada je Samsung već imao gold prednost koja je rasla iz minuta u minut. World Elite oprobao se sa Samsungovom postavom u četvrtom gejmu igrajući Kennena na topu, ali je CoreJJ, inače MVP ovog polufinala, sa Rakanom imao odlične enegage-eve koje je njegov tim uspeo da pretvori u killove, pa World Elite nije imao rešenje za igru Samsunga što ih je koštalo poraza.
Sledeće subote, 4. novembra, igra se finale Worlds takmičenja. Samsung i SKT po ko zna koji put odmeriće snage. Samsung je bio na korak od titule 2016. godine kada su sa 2-0 izjednačili na 2-2, ali na kraju izgubili sa 3-2. Sada, kada svi vide SKT u nikad slabijoj formi, Samsung ima veće šanse nego što je to bio slučaj prošle godine. Kao i u svakom meču u kojem se sastaju dve korejke ekipe, spektakl nas očekuje. Ovo finale sigurno neće biti završeno za manje od 5 partija, pa nas sasigurno ludnica od meča. Ovaj LoL spektakl godine prosto ne možete propustiti!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: