LoL tim Sigurno Sigurno suspendovan sa Vip Adria Lige!

Srpska LoL esport organizacija i treći kvalifikant LoL Vip Adria Lige diskvalifikovan je sa turnira zbog kršenja pravila lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu organizatora.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 27.10.2017.

15:42

LoL tim Sigurno Sigurno suspendovan sa Vip Adria Lige!

Sigurno Sigurno prekršio je dva pravila vezana za startnu postavu ekipe. Support ekipe Kliktech, Igor "Tasteless" Radušinović, igrao je u prvom i trećem kolu za ekipu Sigurno Sigurno predstavljajući se kao njihov startni support, Trpa. Ova organizacija biće izbačena sa turnira, pa će ekipe sa kojima Sigurno Sigurno igra u poslednja dva kola, dobiti automatkse pobede. Ekipe Crvena Zvezda i Asus dobiće po pobedu, jer su u prvom, odnosno trećem, kolu izgubile od ekipe Sigurno Sigurno. Pored same organizacije, kazne će dobiti i igrači. Trpa i Tasteless neće nastupati za svoje timove narednih 8 mečeva, dok je kapiten ekipe Sigurno Sigurno, GromTarantul, dobio zabranu igranja 4 meča zbog pokušaja da prevari admina.
Do kraja grupne faze lige ostala su još dva kola u kojima će se timovi boriti za što bolji plasman i lakši put na LAN završnicu. Šesto kolo grupne faze igra se ove nedelje, a mečevi se igraju u petak od 21:30. kao i u subotu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: