Nastavlja se Vip Adria Liga - Derbi x25 i Asusa prvog dana!

Još tri nedelje ostale su do kraja grupne faze Vip Adira Lige. Stvari su postale neizvesnije nakon prošlonedeljnog poraza ekipe x25 protiv ekipe Bontech, pa je pred mladom ekipom x25 težak zadatak da izbori mesto u top 2 i obezbedi poziciju na LAN završnici u zagrebu 25. i 26. novembra.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 19.10.2017.

17:22

Nastavlja se Vip Adria Liga - Derbi x25 i Asusa prvog dana!

Prvi dan petog kola igra se u petak, kada će snage odmeriti RuR i Sigurno Sigurno, odnosno x25 i Asus. Asus i x25 odigraće derbi petog kola. Iako je Asus trenutno pretposlednji na tabeli, istorija duela ove dve ekipe forsira da ovaj duel bude prozvan derbijem kola. Asus u ovo kolo ulazi posle svoje prve pobede i ovaj meč im je poslednja šansa da se domognu mesta u plej-ofu za LAN završnicu. S druge strane, x25 u ovaj meč ulazi nakon poraza od Bontecha sa 2-0, ali do kraja grupne faze ima jako težak raspored u kojem ih očekuje duel sa ekipom Kliktech, kao i ovonedeljni meč sa Asusom, pa će x25 morati da odigra i bolje nego uobičajeno kako bi zadržali drugo mesto i zadržali svoju poziciju u LAN finalu.
Peto kolo otvoriće duel između RuR-a i tima Sigurno Sigurno. Obe ekipe igraju u solidnoj formi. Iz kola u kolo njihova igra se poboljšava i možemo očekivati uzbudljiv meč. Obe ekipe ttrenutno imaju ukupan skor 2-2, a postoji mogućnost da po završetku kola upravo gubitnik iz ovog meča padne na sedmo mesto koje ne vodi u plej-of za LAN finale, dok se u slučaju poraza ekipa x25 i Bontech, pobednik ovog duela može popeti i na drugo mesto na tabeli. Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: