Esports B92.net

LoL: Zarada od Championship Ashe odlazi u dobrotvorne svrhe

S obzirom na to da su Championship Ashe i ikonica trenutno najprodavanije stvari u League of Legendsigri, Riot je rešio da sav novac koji se dobije od njih pošalje u humanitarne svrhe.

Nina Milićević
Podeli

Riot šalje novac na tri različite akcije, a igrači će dati presudnu odluku gde će taj novac ići. Glasanje traje do 5. novembra 2017. godine, a njega ćete moći da izvršite u klijentu. Vaš glas će biti od većeg značaja ukoliko posedujete veći nivo Honor-a. Akcija koja bude imala najviše glasova, dobiće 50% zarađenog novca, dok će druge dve dobiti po 25%.

Humanitarne akcije su:
1) BacisNeeds – ova akcija se bavi poboljšanjem života ljudi koji boluju od mentalnih bolesti i epilepsije.
2) LearningEquality – fondacija koja doprinosi poboljšanju edukacije i komunikacije ljudima bez internet konekcije u čak 175 različitih država.
3) Raspberry Pi Foundation – ova akcija pravi programerske klubove za mlade ljude i komunicira sa njima širom sveta preko CoderDojo-a.

Izaberite pametno, jer se i vaš glas računa!

Izvor: Klan RuR

LoL

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 3

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

LoL četvrtak 7.12. 12:48 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3
strana 1 od 35 idi na stranu