Esports / LoL 1

World Elite i Cloud9 prošli grupnu fazu za Worlds Play-in

Završila se grupna faza u grupama A i B za Worlds play-in. World Elite i Cloud9, kao favoriti u ove dve grupa, bez poraza plasirali su se u plej-of i čekaju protivnike iz grupa C i D.

Nikola MilićevićIzvor:

Pored kineskog predstavnika, ekipe World Elite, iz grupe A u plej-of plasirao se i meksički tim Lyon Gaming. Lyon je oba gejma izgubio od World Elite, ali su zato u oba susreta bili bolji od ruskog Gambita, za koji se možda i više očekivalo da prođu grupnu fazu. Isto stanje je i u grupi B u kojoj je treći američki predstavnik, Cloud9, takođe bez poraza prošao u plej-of. Posle meksičkog Lyona, još jedan latinoamerički tim prošao je grupnu fazu. Drugo mesto grupe B zauzeo je brazilski tim Team oNe Esports, za šta im je bilo potrebno čak 3 meča. Obe ekipe, Team oNe Esports i Dire Wolves, imale su po 1-3 nakon svih mečeva, pa je tajbrejk odlučio koja ekipa će dobiti šansu da se posle BO5 duela plasira na Worlds.

Ponedeljak i utorak biće dani kada će plasirane ekipe grupa A i B saznati svoje protivnike. Mečevi grupa C i D igraju se prva dva dana sledeće nedelje. Fnatic je definitivno favorit za prolaz dalje, a najveća borba sigurno će se voditi u grupi D u kojoj nema predstavnika ni jedne od top 4 lige na svetu. Mečevi se igraju od 7h ujutru, kao što je to bio slučaj i za mečeve ovog vikenda, a prenos možete pratiti na Twitch kanalu Riot Games-a.

Komentari 1
Čitajte
Pošalji komentar