Vip Adria Liga – Kliktech i x25 Marvo očekivano pobedili

Prvi dan Vip Adria Lige završio se pobedom favorita. Posle dva odigrana meča prov kola, Kliktech i x25 Marvo izjednačeni su na prvom mestu sa po jednom pobedom i ukupnim rezultatom od 2-0.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 23.09.2017.

14:07

Vip Adria Liga – Kliktech i x25 Marvo očekivano pobedili

Iako su imali uloge favorita, Kliktech i x25 Marvo nisu baš u potpunosti opravdali tu ulogu. Kliktech i RuR odigrali su derbi prvog kola koji je bio porpilično uzbudljiv. Pre ulaska u kasniji deo gejma, RuR je imao prednost, ali im je falio jedan korak agresivnosti i odlučnosti da tu prednost izguraju do samog kraja. Neodlučnost i taktika čekanja da protivnik napravi prvi korak rezultirala je povratkom Kliktecha u mečeve što je totalno preokrenulo tok cele serije i Kliktech je pobedio sa 2-0. Slična situacija desila se i u drugom meču prvog dana. Kvalifikant Ancestral imao je prednost, ali je ekipa delovala nedovoljno uigrano, što su igrači x25 Marva iskoristili i posle malo lošijeg starta uspeli da dođu do pobede. Ostaje utisak da obe pozvane ekipe mogu i moraju bolje ako žele ostvariti najbolji mogući rezultat.
Drugi dan otvara meč između drugog i trećeg kvalifikanta, Crvene Zvezde i ekipe Sigurno Sigurno. Ovo je prvi zvanični meč ekipe koja predstavlja naš najtrofejniji fudbalski klub, roster izgleda obećavajuće, ekipa je naporno trenirala i predviđa im se dobar plasman. S druge strane ekipa Sigurno Sigurno u svojoj postavi ima Hamzonija, bivšeg mid lejnera RuRa, i Stefana Nikolica u džungli zajedno sa 3 rookie igrača, pa je pitanje koliko daleko ova ekipa može dogurati na ovom turniru. Meč koji zatvara kolo biće repriza prvog meča LSL lige u kojem su snage odmerili Asus Rog Elite i Bontech. Prvi i do sada jedini meč ove dve ekipe završio se 2-0 u korist Asusa, ali je Bontech pružio veliku borbu i čak bio na korak od pobede. Od tada je prošlo skoro 3 meseca, pa je ovo prava prilika da Bontech pokaže koliko su napredovali.
Kao i u petak, subotnji mečevi igraju se od 19h, a mečeve možete ispratiti na LoL Vip Adria League Twitch kanalu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: