Esports / LoL 0

Vip Adria Liga – Kliktech i x25 Marvo očekivano pobedili

Prvi dan Vip Adria Lige završio se pobedom favorita. Posle dva odigrana meča prov kola, Kliktech i x25 Marvo izjednačeni su na prvom mestu sa po jednom pobedom i ukupnim rezultatom od 2-0.

Nikola MilićevićIzvor:

Iako su imali uloge favorita, Kliktech i x25 Marvo nisu baš u potpunosti opravdali tu ulogu. Kliktech i RuR odigrali su derbi prvog kola koji je bio porpilično uzbudljiv. Pre ulaska u kasniji deo gejma, RuR je imao prednost, ali im je falio jedan korak agresivnosti i odlučnosti da tu prednost izguraju do samog kraja. Neodlučnost i taktika čekanja da protivnik napravi prvi korak rezultirala je povratkom Kliktecha u mečeve što je totalno preokrenulo tok cele serije i Kliktech je pobedio sa 2-0. Slična situacija desila se i u drugom meču prvog dana. Kvalifikant Ancestral imao je prednost, ali je ekipa delovala nedovoljno uigrano, što su igrači x25 Marva iskoristili i posle malo lošijeg starta uspeli da dođu do pobede. Ostaje utisak da obe pozvane ekipe mogu i moraju bolje ako žele ostvariti najbolji mogući rezultat.

Drugi dan otvara meč između drugog i trećeg kvalifikanta, Crvene Zvezde i ekipe Sigurno Sigurno. Ovo je prvi zvanični meč ekipe koja predstavlja naš najtrofejniji fudbalski klub, roster izgleda obećavajuće, ekipa je naporno trenirala i predviđa im se dobar plasman. S druge strane ekipa Sigurno Sigurno u svojoj postavi ima Hamzonija, bivšeg mid lejnera RuRa, i Stefana Nikolica u džungli zajedno sa 3 rookie igrača, pa je pitanje koliko daleko ova ekipa može dogurati na ovom turniru. Meč koji zatvara kolo biće repriza prvog meča LSL lige u kojem su snage odmerili Asus Rog Elite i Bontech. Prvi i do sada jedini meč ove dve ekipe završio se 2-0 u korist Asusa, ali je Bontech pružio veliku borbu i čak bio na korak od pobede. Od tada je prošlo skoro 3 meseca, pa je ovo prava prilika da Bontech pokaže koliko su napredovali.

Kao i u petak, subotnji mečevi igraju se od 19h, a mečeve možete ispratiti na LoL Vip Adria League Twitch kanalu!

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar