EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda ulazi u esports

Gigant domaćeg sporta će se oprobati i u elektronskim sportovima.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 08.09.2017.

17:39

EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda ulazi u esports

Kako KlanRUR ekskluzivno saznaje, gigant domaćeg sporta Crvena zvezda stupa na esports teren. Oni već dugo rade na uspostavljanju dobre podloge za buduće esports timove, a okosnica i oslonac ovog projekta će biti League of Legends tim koji će biti najavljen u toku sledeće nedelje. Ovo dodatno učvršćuje poziciju koju esport gradi među sportovima a toplu dobrodošlicu želimo Crvenoj zvezdi na scenu koju sada krasi širok spektar najvećih svetskih klubova koji imaju esports timove.

Tim koji će braniti crveno-bele boje u League of Legends je već obezbedio mesto u nekoliko domaćih i regionalnih takmičenja, a radi se o delimičnom preuzimanju postojeće ekipe Belgrade Eyes, kao i nekim novim igračima, ali i pomoćnom osoblju. Tim će biti predstavljen pre početka VIP Adria League takmičenja i razlikuje se od sastava sa kojim su učestvovali u kvalifikacijama.

Da beogradski klub ovaj projekt shvata ozbiljno govori i podatak da su već pristupili obezbeđivanju specijalnog prostora za trening ovih momaka, pregovaraju sa trenerom, a već i treniraju protiv nekih ostvarenih domaćih ekipa.

Ujedno možemo da najavimo i strim meča koji će se odigrati između Crvene zvezde i RUR Esports LoL tima kada i sama Crvena zvezda bude spremna za medijsku konferenciju.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: