Vitality savladao UOL, H2K izbio na prvo mesto

Veliko iznenađenje dogodilo se drugog dana poslednjeg kola EULCSa. Posle svog prvog meča poslednje nedelje, H2K je sada osamostaljen na prvom mestu grupe B, usled poraza svog konkurenta ekipe Unicorns of Love.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 12.08.2017.

13:16

Vitality savladao UOL, H2K izbio na prvo mesto

Iako je delovalo da će H2K i UOL odneti lake pobede, imajući u vidu da su igrali sa dve najslabije ekipe u grupi, to se ipak nije dogodilo, barem za ekipu Unicorns of Love. U prvom meču odigranom u petak, H2K je sa 2-0 savladao poslednjeplasiranu ekipu u grupi, Mysterious Monkeys i tako sačuvao prvo mesto pred poslednji meč regularnog dela sezone.
Potom su snage odmerili Vitality i prvoplasirani Unicorns of Love. Nakon pobede H2K-ja, “Jednorozima” je pobeda bila potrebna kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Na njihovu žalost, poraz od 2-0 od pretposlednjeplasirane ekipe grupe B, poremetio je njihove planove i sada će povratak na prvo mesto tražiti u direktnom okršaju sa ekipom H2K.
Treći dan EULCSa nije od rezultatskog značaja. Nakon pobede Roccata nad ekipom G2, Fnaticu je osigurana prva pozicija u grupi, dok Roccat nema nikakve šanse da dostigne Misfits. Misfits i Roccat igraće u prvom meču subotnjeg programa, a program prvog dana vikenda zatvoriće derbi meč između dve najbolje ekipe grupe A, ekipa G2 i Fnatic. Iako neće biti od rezultatksog značaja, očekuje se da mečevi budu zanimljivi za gledanje.

Program kao i uvek počinje u 17h, a prenos ovih mečeva možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: