Esports B92.net

FaZe pobedom protiv NIP-a trijumfovao na BLAST Pro Series turniru u Kopenhagenu

Kao što svi već znate, pre samo par meseci u svetu Counter Strike-a digla se ogromna prašina oko eventualnog dolaska brazilske zvezde u FaZE. Naravno, reč je o Coldzera-i koji je napustio MIBR i dugo vremena bio slobodan igrač. Nakon par meseci definitvno je potvrđen njegov transfer i od ove internacionalne ekipe se mnogo očekivao. Međutim, sve do juče FaZe nije pokazivao zadovoljavajuće rezultate, što nikako nije dobro s obzirom na to da je u njihovu novu ekipu uloženo dosta novca.

Mihailo Marković RUR
Pošaljite komentar
 1. Ništa bez srba.

  Malo sam odrtavio, ja sam još iz one priče život je jedan, ali kanter je 1.6.

  I sad gledam sliku... vidim bosance, srbe... gledam imena, ipak sve srbi.

  Sad će nekima izgledati kao promašena tema ali sačekajte kraj izlaganja pre osude:

  Mislim sve su to naokolo srbi i ovi što nevaljaju, samo dok ne prođu test inteligencije moraju da se zovu tim nekim drugim, aj nećemo reći pogrdnim, imenima, i odnosno da budemo precizni moraju se OSEĆATI po tim nekim imenima. Inače nema veze ako si iz neke srbske oblasti i oslovljavaju te sa regionalnim i geografskim imenom, ali prošao si test i znaš ko si.

  Vojvođan, šumadinac, istranin, hrvat, bosanac, makedonac...

  I ovo sad kad sam dotakao... interesanto je da se ovaj deo zove "region", "regija", ali ČIJI region? Ako se unificira, onda mora da ima zajednički imenitelj? Ali nema, jer vi naokolo niste srbi, jel tako? Mora da je zbog vaše pameti? Ne čekaj! Junaštva...?

  E ovo zadnje je poenta, da se vidi da nema skretanja iako sam dao titu zakletvu da ni s njegovog puta neću skrenuti, đavola se odreći nikad nije kasno - poenta je što je srbin jedan od najkanteraša, što je srbin "general" u timu, što su srbi i realno najveći ratnici, najveći stratezi, i nimalo kukavice(osim zadnjih 100god što poprimaju to) i što je u pitanju igrica u kojoj je najmoćnije oružje ipak jedan AK47(pravimo svoje još i bolje po licenci) i pamet!
  (U svakom slučaju gledam sliku iz vesti i ne verujem!!! :D, 5. novembar 2019 02:07)

  # Link komentara