Esports B92.net
 1. FIFA su PES sutoliko ispod Dote kao igre da ne znam zasto se igraju na istom turniru. Mogli ste i tetris da ubacite. Dota je timsko takticka igra gde treba i nevidjen skil i refleks i znaje i iskustvo, bukvalbo sve na neom top nivou. Neuporedivo ESportski sa jednom igrom za razonodu kao sto je bilo koji fubal.
   (4k4.Dex, 9. oktobar 2019 15:21)

  # Link komentara

 2. kotizacija za pes bi rešila problem masovnosti, ali mislim da je cilj bio da što više igrača dobije šansu da predstavlja svoju zemlju. Za izmeštanje se slažem u potpunosti, mnogo bi bolje bilo da su zamenili lokacije pes i fifa turnira, ali dobro valjda je tako moralo zbog slikanja šta znam. Na kraju sam stekao utisak da su se potrudili da sve protekne što je bolje moguće sa budžetom koji imaju. Koliko znam SESA je neprofitna organizacija , te im sigurno budžet nije nešto veliki. U svakom slučaju, svaka čast pobednicima, nadam se da ćemo ponoviti uspeh iz 2015 kada smo postali prvaci sveta.
  (kira, 7. oktobar 2019 14:59)

  # Link komentara

 3. Bio sam na takmičenju.
  Par saveta za organizatore, kako bi ubuduće PES prvenstvo bilo kvalitetnije.

  1. Uvesti sistem da od početka igraju samo takmičari koji su došli. Znači, ljudi potvrđuju prisustvo na takmičenju, pravi se "kostur" od igrača koji su došli i svi igraju od 1.kola a ne da imamo situaciju gde se dva dobra takmičara nađu u 1.kolu a neko recimo dođe do 3.kola jer mu se protivnici nisu pojavili?! Dobar primer je to što je bilo momaka koji su gubili po 5-0 u 3.kolu, dakle zalutali su.

  2. Izmestiti DOTA sektu iz prostorije gde se igra PES. Nije se mogao ni igrati a ni pratiti PES a sve zbog klinaca koji vrište na DOTU a sve to je začinjeno komentatorom borbe?! Naravno zvučnici su bili preglasni, komentator nije zaklapao 5 sati...

  3.Uvesti kotizaciju za PES, bar 500-1000 din.
  Sve ovo da bi se izbeglo da dogodine dođe 1000 takmicara, cime bi takmicenje trajalo 20 sati... Sve u svemu, nadam se da ce iduce godine biti bolja organizacija.
   (papa Francisko, 6. oktobar 2019 21:25)

  # Link komentara