Esports B92.net

OG savladao Virtus Pro, Team Empire i BeastCoast završili učešće

Tokom ovog vikenda imali smo priliku da gledamo grupnu fazu Dota 2 MDL Majora u Parizu, nakon kojih možemo reći da su svi favoriti bez previše problema opravdali svoj status. Danas se zato nastavio program sa dva okršaja u upper bracketu i dva u lower bracketu.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
 1. Pregazili', kako da ne, VP nije ni igrao, ali jelte iz postovanja je moralo ovo da se napise sto i razumem. OG je igrao dve svoje najbolje takticke postavke, maltene ih je VP pustio da pikaju sta zele verovatno da bi videli sta ovi znaju i umeju. Zivi bili pa videli kad se opet sretnu koji ce rezultat biti.
  (uProlazu, 08. maj 2019 17:34)
  Hvala vam na glasu.
  Brate imaš i na yt-u da pogledaš oba meča i da vidiš kako dva puta za redom VP nema resenja za nebulozan pick OG-a. Pango (Tompson) vs Invoker mid? Kako ti znaš da su to dve najbolje taktičke postavke a VP ih pušta da vidi šta znaju? Pa oni bolje od svih znaju o “taktičkim postavkama OG-a”. Malo objektivnosti nije na odmet druže.
  (Messi, 9. maj 2019 08:41)

  # Link komentara

 2. 'Pregazili', kako da ne, VP nije ni igrao, ali jelte iz postovanja je moralo ovo da se napise sto i razumem. OG je igrao dve svoje najbolje takticke postavke, maltene ih je VP pustio da pikaju sta zele verovatno da bi videli sta ovi znaju i umeju. Zivi bili pa videli kad se opet sretnu koji ce rezultat biti.
  (uProlazu, 8. maj 2019 17:34)

  # Link komentara

 3. Ozbiljan turnir, zanimljiviji od prethodnih nekoliko. OG do kraja! Ako nista drugo, Evropljani su. :)
  (Petar, 7. maj 2019 23:05)

  # Link komentara