Esports B92.net

HotS: Šta nas sve očekuje narednih par meseci

Izvršni producent HotS tima objavio je juče post na Battle.net forumu gde nam je objasnio šta sve možemo da očekujemo u narednom periodu kada je u pitanju Heroes of the Storm.

Nikola Savić RUR
Pošaljite komentar
 1. Ocekuje nas da nastave da gase igru. Blizard je razocarao fanove sirom sveta sa ovim naslovom.
   (St, 12. februar 2019 10:14)

  # Link komentara

 2. @razbijac mitova

  Evo ti link u kom se pominje ta brojka, inace tekst je o Doti. [link]/


  Ako nemas neki drugi izvor, ne vidim kako tvoja tvrdnja da nikad nije imao toliko korisnika ima vise smisla.
  (fasdf, 12. februar 2019 10:13)

  # Link komentara

 3. Hots ne da nikada nije imao 6,5 miliona aktivnih igrača nego nije bio ni blizu toga. Taj podatak vučete iz jednog jedinog članka nekog gejmerskog magazina koji bez ikakvih dokaza prestavio brojke što implicira ili da je autor bio veliki fan igre ili da je bio plaćen da napiše tako nešto.
  Poredjenje Hotsa sa SC-om i WC-om je neozbiljno. Za ova dva velikana od igre je potrebno dvoje a za HOTS je potrebno 10 igrača.
  U suštini sve argumente koje si naveo su argumenti fan bojeva sa Redita koji ne žele da prihvate činjenično stanje i koji će čak i kada igra bude zvanično mrtva pričati kako nije mrtva jer iluzija nema granica.
  Jedina stvar koju je prvi komentator pogrešio je što je dao čak godinu dve mrtvacu da se ohladi.
  (razbijač mitova, 11. februar 2019 18:48)

  # Link komentara

 4. @v

  Ne bih rekao da je na aparatima, i dalje ima ogroman broj ljudi koji je igraju, Quick Match partiju nađeš u roku od 20-30 sekundi.

  A pogotovo neće ugasiti servere, Blizzard to u svojoj istoriji nije uradio, pa ne vidim da će uraditi i sada.

  WarCraft 3 i Dibalo 2 još imaju aktivne servere, kamoli HotS, koji čak i ovako "udaren" od strane Activisiona, i dalje ima sigurno bar tri miliona aktivnih igrača na mesečnom nivou (pre oko godinu dana imao je 6,5 miliona aktivnih igrača).
  (Kapetan Očigledni, 11. februar 2019 14:11)

  # Link komentara

 5. igra koja je nažalost na aparatima. Ubili su pro ligu i izgubili verovatno pola igrača samo zbog toga. Za godinu-dve će ugasiti skroz servere i to je to. Šteta, bilo je zabavno igrati casual mobu bez gomile klinaca u chatu koji flejmaju non-stop.
   (v, 10. februar 2019 23:54)

  # Link komentara