Esports B92.net

Hearthstone: Sawovsky Rastakhan Analiza #2

Imamo još par dana da prođemo kroz dvadesetak novih karata pre nego što krene intenzivno otkrivanje ostalih, počev od ponedeljka uveče, tako da već danas nastavljamo sa do sada otkrivenim kartama.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
 1. @Ogi
  Da ali zar je bitno da igta ima najvise igraca? To ti je kao Dota i LoL... LoL ima najvise igraca ubedljivo ili Fortnite ai to su sve deca do 15-16 godina 90%. Dok u doti koja je mnogo kompleksnija moba imas dosta starije i zrelije igrace iako manji broj. Mozda sto se tice zarade dobiju manje ali igracki deluje da ce biti mnogo bolja i ozbiljnija igra. Naravno pod uslovom da ne upropaste sam gameplay ili tako nesto ali sumnjam da ce se tako zeznuti ipak su to na kraju obicne karte.
   (4k4.Dex, 22. novembar 2018 01:09)

  # Link komentara

 2. Slažem se da je Artifakt dobar ako dovodi do izražaja talentovane igrače za razliku od Hearthstone-a, ali takva igra neće privući masu. Zbog toga kažem da će jako teško doći blizu hs-a a kamoli ga premašiti. Hearthstone je toliko popularan jer je pre svega zabavan i što ga možeš igrati usput čisto iz zezanja, a to je upravo ono što masa želi, a pored toga je zabavan i za gledanje pa čak i ako ga ne igraš aktivno. Artifakt je za igrače koji će se ozbiljno posvetiti takvoj vrsti igre i normalno trošiti pare na nju, ali broj njih je izuzetno mali.
  (Oki, 20. novembar 2018 19:05)

  # Link komentara

 3. @Oki
  Meni ne smeta sto kosta 20 dolara igra i 1 dolar po turniru... to stvarno nije nikakva para u svetu igara, sve dok mogu da se igraju i neki npr. ranked gameovi besplatno. A sto se tice komplikovanosti igre u pravu si to moze da zasmeta velikom broju limitiranih igraca ali bi moglo i da iskristalise one najbolje u Artifakt kao i kompetitivni deo Heartstonea bi mogao vrlo lako da predje na Artifakt, ne zaboravimo da je to Valve.
   (4k4.Dex, 20. novembar 2018 15:44)

  # Link komentara

 4. @4k4.Dex

  Hahahaha pa ti mora da se šališ. Artifact nije ni izašao a već je polumrtva igra. Da li si uopšte upoznat sa artifact ekonomijom? Prvo što moraš da platiš 20$ da bi uopšte igrao (doduše dobiješ karata i heroja u toj vrednosti otprilike) a onda da bi igrao competitive moraš da platiš svaku ulaznicu po dolar. Pa Artifact čini da hearthstone izgleda kao igra za sirotinju. A pored toga veoma je dosadan za gledanje i zahteva dobrano angažovanje oko igre da bi skapirao šta se dešava. Jedno je kad je igra kompleksnija i zahteva više razmišljanja a drugo kad je igra previše kompleksna pa za i one koji igraju MTG godinama. Pre bih rekao da je MTG Arena ozbiljniji konkurent ali i oni opet imaju neku drugačiju filozofiju od hs-a, što privlači različite ciljne grupe. U svakom slučaju neće skoro izaći igra koja može da ugrozi Hearthstone jer svi pokušaju da naprave kompleksnu igru za pAmEtnE LjUdE i završe sa oko 500k aktivnih igrača.
  (Oki, 20. novembar 2018 00:33)

  # Link komentara

 5. Heartstoneovci... sta kazete na Artifact? Deluje dosta kompleksnije i zanimljivije. Heroji, Itemi, Spelovi, 3 llanea itd... Izgleda da Heartstone nece jos dugo ako se ne prilagode.
   (4k4.Dex, 19. novembar 2018 16:43)

  # Link komentara

 6. UNITY, PRECISION, PERFECTION!!!
  (Zyliax, 19. novembar 2018 08:33)

  # Link komentara

 7. kao i uvijek odlican tekst!
   (Podgorica, 18. novembar 2018 14:26)

  # Link komentara

 8. Zahvaljujem se autoru za link!!!
   (Kosta, 18. novembar 2018 13:57)

  # Link komentara

 9. odlican tekst,svaka cast
   (fjfke, 18. novembar 2018 12:22)

  # Link komentara

 10. @kosta Napisao sam takav jedan tekst prošle godine, stavljaću ubuduće link ka njemu, evo ti sada ovde u komentarima :)

  [link]/
  (Autor teksta - Sawovsky, 18. novembar 2018 11:37)

  # Link komentara

 11. Text je cool, ali je namenjen (i razumljiv) publici koja već dobro pliva u hearthstone vodama. Predlažem autoru da pokuša da sa par kraćih pojašnjenja u svakom tekstu početnicima približi ovu kompleksnu igru. Npr. kada se pomene "tempo špil" da se u par reči objasni taktika ovog špila. Poz.
   (Kosta, 18. novembar 2018 07:45)

  # Link komentara

 12. Svaka cast na trudu i informisanosti.
   (Khaz Whiteclaw, 17. novembar 2018 22:23)

  # Link komentara