Esports B92.net

Odigran prvi FIFA18 turnir na platnu

Kako saznajemo od kolega iz RUR Esports, FIFA18 turnir u Cine Grand bioskopu se pretvorio u pravi mali okršaj igrača iz čitave Srbije i šire, a Novosađani su najbolje prošli!

SyS RUR
Pošaljite komentar
 1. ja kad sam bio dete fudbal se igrao svuda bilo u skolskom bilo po kraju, a sad deca zavucena po mahom zagusljivim prostorijama sportove igraju na kompu.
  (lucchese, 14. jul 2018 15:49)

  I nije bilo da se kupi lopta, nego se šila od starih krpa... Aman dajte, dosta sa idealizovanjem te romantične prošlosti iz 1970. i 1980. godine. I ja sam tada bio klinac i svašta lepo se dešavalo, ali uglavnom zato što sam bio dete i imao bezbrižno odrastanje i lepe uspomene.

  Deca se ponašaju potpuno isto kao i pre 20, 30 ili 50 godina. Bacite pogled kroz prozor i videćete. Jedna od razbibriga, umesto televizora, su tableti ili kompjuteri. To je, inače, jako dobro, jer tu postoji i interakcija i šansa da se uz dobre sadržaje razvija i intelekt, i poznavanje stranih jezika, i koordinacija pokreta.
  (Miloš, 24. jul 2018 00:31)

  # Link komentara

 2. ja kad sam bio dete fudbal se igrao svuda bilo u skolskom bilo po kraju, a sad deca zavucena po mahom zagusljivim prostorijama sportove igraju na kompu.
  da se razumemo nemam nista protiv racunara, to mi je i profesija, ali da ti je glavna zabava igranje igrica to ne kontam. licno svaki slobodan trenutak koristim da uzivam napolju, bilo u prirodi bilo u voznji bajsa, setnji i sl. samo sto manje uz tv i komp.
   (lucchese, 14. jul 2018 15:49)

  # Link komentara

 3. nije prviiiii, jao jao, vec je bio, jao jao!!!
   (nenad, 10. jul 2018 14:39)

  # Link komentara