Sreda, 13.06.2018.

14:16

WoT – Stigao je patch 1.0.2

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

WoT – Stigao je patch 1.0.2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Nixstruction

pre 5 godina

WoT je postao pay to win djubre.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. jun 2018 16:58)

Igrao sam aktivno do 2014, onda sam napravio pauzu do zime 2016, i posle toga igrao par meseci i to je mislim to od WoT-a. Goodbye forever.
Uništili su igru sa mikro transakcijama i ubacivanjem nekih nebuloznih blueprint tenkova. Igra je bila ubedljivo najbolja dok je još bila u beti. Volim tenkove, ali ovo je previše postalo bezveze.

Paul Banyan

pre 5 godina

da gretoa za SPGove sto nema vise oneshota, pre koju godinu igram Sand River assault mod ja 8 tier protiv 9tki i 10tki montira sw JPE100 na brdo kad boom T92HMC oneshotuje JPE100 sa M44 sam uspeo Tiger II da onesotujem eh to su bila vremena ovo sa stunom je malo bzvze nekad vredi nekad ne ali uglavnom ne

cojle

pre 5 godina

kad si kod mausa, a mi veruješ da mi se par puta desilo da ga direktno pogodim spreda sa lorr 150 50, tier VIII spg. HE granata. Direktan pogotdak i granata rikošetira, ni gusenicu da mu barem skinem.
meni je smešno da svi pluju arti,a ujedno u toku igre svi kukaju da im arti pomogne još se i bune ako im ne pomažeš.
naravno i mene nervira kad vozim heavy, i nakači mi se arti i samo mene gađa, al jbg to mu je posao.
samo mislim da su ih previše osakatili za damage. Fućka se meni za stun i track. Zaista ti treba i iskustvo i strpljene da preko cele mape nanišaniš engine recimo "skorpiona" znači dušu dao za HE...i direkt pogodak i uzmem mu samo 300-400 hp...mislim daaaaaj. i onda mi treba 25sec da napunim, a on se već surio sa brda, prešao više od pola mape i nišani me. Onda brem neka smanje reload time za 50%.

Dionis

pre 5 godina

Za SPG se potpuno slazem, toliko je nerealno uradjena. Pazi posada koja je u tenku, znaci okruzena i zasticena celikom se osamuti od udara granete koja je pala 5 metara od tenka, a ne osamuti se recimo od direktnog pogotka FVa ili Jagera? Dalje, jer realno da sa T92 i tolikom topinom, tj tolikim kalibrom ne mozes ubiti tenk ni sa 5 direktnih pogodaka, za Mausa ti treba i citavih 10. Sa SPGom je jedino vredno igrati u ti3 5 6, jer su lose izbalansirali i dalje postoji mogucnost da otreses iz metka ili dva. Sad ispada da je FV304 najaca arti cak i za tir 7 jer nju nisu dirali i nema osamucenja sa njom, nigde logike.

cojle

pre 5 godina

Rogi Obrenovac

apsolutno si u pravu ne samo da su glupe nego ih sve manje i manje ima...pariz blagi užas...glečer katastrofa (pogotovo oni zamrznuti brodi,sledeće je Mars?).

ps sećam se kad sam pre par godina stigao do lvl 3-4 (pogrešio sam, nemam 25k imam skoro 30k partija) kako sam kukao kako ima novih mapa, ko će sve štekove da popamti.
A sad vrte neke 4 mape i u krug. Ne znam šta im je to trebalo, bolje da nisu ni pravili HD a de je ostalo više mapa i igra da bude zanimljivija.

I da, strašno me nervira što su unakazili spg. Jes da ćete sad da kukate da tako treba, al nema poente igrati spg..treba ti znanja da imaš barem 50-60% pogodaka i kad ga frljnem sa tier VII spgjem ja uzmem 300-350 dmg...wtf. Gde je tu realnost,ako bočno direktno pogotim, hoću da u najgorem slučaju uzmem 50% hp.a

Pre nekih god dve, igram spg i odmah nanišanim određeno mesto, tačno znam kad sruše ogradu, koliko im treba do mog mesta gde nišanim, i znam da su u koloni, frljnem ja na slepo čim su srušili ogradu, i puf ode OI...e to je realno, koliko god vam se ne sviđalo.

spg zahteva najviše znanja i razmišljanja, ako već hoćeš da ga dobro igraš.
ovo što su sad uradili, je samo da trolujem i da se nadam da će neko dokrajčiti i tek pred kraj kad su svi polu živi, mogu da računam da ću da ubijem nekoga.

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Da li sam ja jedini koji misli da se dobre mape izbacuju, a ubacuju sve ruznije. Harkov sam voleo da igram ali kapiram da je to mapa u kojom arti moze samo da dezertira..... Autoput mi je bio ok mapa. Staljingrad sam isto voleo da igram i mislim da je bila dobra mapa. Jos par mapa koje su bile dobre za spotere ili distrojere su izbacene. Ako idemo jos dalje, kinesko selo, skriveni grad, ili kako su se vec zvale su izbacene i ako su bile prelepe mape. Provincija koja je vracena preradjena je ocajna. Pariz ocajan. Glecer onako....

cojle

pre 5 godina

naravno da menjam način igranja.
npr light tank više ni ne igram ga scout, jer svi kampuju tamo negde pozadi i iako osvetlim pola neprijateljskog tima ili me izrokau il za dzabe minutima kružim po mapi...jednostavno idijotiu kampuju i sve što je dalje od polovine mape ne mogu ni da nanišane.
E zato ja pustim da se krelci razmile posle par minuta, i samo uletim dokrajčim nekoga, fala Bogu posada mi ima na svim tenkoivima po par perkova i imam optic, tako da i kad uletim da dokrajčim nekoga uz put nekoga i osvetlim. Al to više nema veze sa poentom light tenka. Al jbg, kao što rekoh način igranja se totalno promenio , cela igrica se promenila.
Garantujem da bi tier6 igači od pre 4-5 godina, pojeli današnje tier 9-10 igrače samo tako.

WOT Veteran

pre 5 godina

Realno nalog je otisao za sicu ali sam samo hteo da ga se resim.Mnogo sam rage-ao,pusio cigara,znao da sedim po 8 sati i igram,pocelo da mi sve utice na zdravlje ali da nisu s*ebali igru i dalje bi je igrao sto je najludje od svega.
Tako da sam ga dao za 200e a vredeo je bar 500e. Unicum stat skoro sve desetke u garazi,gomila devetki,osmica,premiuma ukljucujuci 3-mark Type59.

Paul Banyan

pre 5 godina

@cojle imam par raznih prem tenkova elem od svih se najbolje Lowe pokazao moze uz malo znanja da se nosi sa T10 opusteno promeni stil igre barem sam ja tako pre koji mesec uradio ne idem napred iz srednje linije gadjam hull down i igram za samoza WN8, srebro i exp od kako tako igram za 2 sata igranja mozes nakupiiti od 400k do 1000k srebra sad na njemu imam 3 oznake posada ima 7 perkova procenta pobeda mi je 60% sa njim a WN8 mi je na njemu 2300 sa skoro 2k partija

Goran

pre 5 godina

(cojle, 12. jul 2018 18:44) Provodis previse vremena na WoT ako igras po 8h. Ja odigram oko 1h-2h i to mi je dosta i naravno i ja gubim ali se ne nerviram jer to gledam kao na zabavu. Meni je 46% pobjeda i da mi je 100% ja bih opet bio isti, nije mi bitno jesam li najbolji ili najgori. Samo treba igrati opusteno. Pozzz

silni

pre 5 godina

Igra je generalno postala katastrofa, preko 20 000 partija a baca me se sve samim pocetnicima u igri, mape katastrofa, ponovo aimboot svaki treci igrac koristi, sem ruskih tenkova ni jedan vise nema dobru kupolu jer sve su busne,
nemacka linija katastrofa, englezi takodje, polako prestajem da se bavim ovom igrom. Zao mi je samo sto sam zadnji godinu dana bacio pare na premimum nalog.

cojle

pre 5 godina

imam oko 25k partija i igram po par meseci bukvalno 7-8h dnevno
ima dana kad na 10 partija, gubim barem 8 i to nešto tipa 15:10.
počelo da me nervira,da na samom početku,kad vidim da su leminzi odmah bućnem tenk u kanal.
rasprodao sam sve tenkove preko tier VII
Za ove što pitaju što igrate kad se žalite. Igram jer sam se buvalno za ovih 5 godina, navikao i navukao. Više mi nije ni uživanje. Kakvih morona ima, počeo sam da pijem i kafetin kao nenormalan jer me glava boli od idijotluka većine igrača.
Nekad poželim da igramo u istoj prostoriji,pa da se nekima nalupam šamare.
U svakom slučaju, više i nije samo da kupiš tenk,za 2-3 000 din...sad batice treba da im kupuješ tenkove za 8-9-10 k da bi mogao da se čupaš iz situacija kad te moroni i sijemke iz tima, ispale jer se štekaju iza kuća plašeći se da provire.
A bilo je dana davne 2013. kad si sa kv1 il hellcatom bio car ko god da stane ispred tebe.
Danas sam prodao IS. Brate mili,samo me trpa u tier IX. Šta ja da radim sa ISom kad mi se pojavi Chrysler K GF npr. Jedino sam zadržao SPG i Jpanther II barem ih troluješ sa HE.
U svakom slučaju igra otišla u tri lepe, a da krenem da igram druge nemam strpljenja da grindujem.
Živele batman,farcry,splintercell i ostale single player igre.
Plačem za danima kad sam natanane i sa uživanjem igrao komandose tamo 90ih i age of empires (i ovu hd unakaziše).
Krvlju potpisujem da su moje igrice sa zx spectruma iz 80ih bile zaraznije i bolja zabava od pola ovih gluposti p2w danas.

Skroz puko

pre 5 godina

Za ovako p2w igru gde te igra baci u tirove gde nemas nikakve sanse vec si topovsko meso za premijum igrace dezertiranje je lek. Uvek prodjes sa manjim minusom, a vise igras!

g

pre 5 godina

Goran- modova imas koliko hoces, taj za nisanjenje je aimbot. Samo nanosanis i desni klik i on ne masi, imas i tundru kada si iza zbuna u snajp modu on ocisti poljanu da nema drva i zbunova da ne ometa u nisanjenju i oni su nelegalni. Ja koristim yassen crasen statistiku, posle borbe pokaze koliko mi cisto ostane srebrnjaka i kao kakav igrac sam zavrsio. To je jedan od legalnih modova.

Goran

pre 5 godina

bolje to nego u kafanu posle posla
(nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 07. jul 2018 21:39)
Pa jeste bolje. Zaboravio sam reci da sam vidio da ima dosta igraca koji koriste neke modove sto im pomaze da lakse ubiju protivnika, uopste ne ciljaju a cim ispale hitac (granatu) odma pogode protivnika.

Goran

pre 5 godina

Ja se zabavljam na WoT, u zadnje vrijeme uzmem arty i lupam po neprijateljima. Tu sam da se zabavim a ne da budem najbolji. Naravno bitno je i pobjediti ali je meni jos bitnije da se zabavim i opustim malo posle posla. Nema potrebe da se kuka kao neke babe.

Skroz puko

pre 5 godina

Ako je igra losa ond je losa, nisam ja hejter nego je igra losa , lise nove mape , losevizbalansirane partije , dosadne i ne interesantne partije.......

StiveQ

pre 5 godina

Prestao da igram pre 2 godine, zaželim se igre, ali onda dodjem ovde procitam komentare i prodje me zelja da opet pocnem ....
E da šta je sa našim forumim na wot-u ?
Balkan ?

Zeleni

pre 5 godina

@Goran
Ukratko
AW se igra sa novijim tenkovima
Wot je arkada sa brdo tenkova koji su napravljeni do 60tih. ima dosta izmisljrnih
WT je za one koji su ljubitelji simulacije. Postoje bitke i sa avionima
Ki sta voli nek izvoli

смена страже

pre 5 godina

gile sampion, 24. jun 2018 01:27)
У претходној кампањи сам узео обј. 907 сваког викенда на ратним играма по хиљаду "голда"...како мислиш губљење времена све преко тира 6!?.

Cile

pre 5 godina

Posle više od 50.000 odigranih bitaka i svih predjenih misija i osvojenih nagrada poput poslednje, Objekta 260, moram da zaključim da je želja za profitom UNIŠTILA sve što je moglo da se uništi. Besmisleni potezi poput pravljenja novih i novih uglavnom ruskih tenkova, koji nadilaze sve ostale oklopom, topovima, brzinom, preciznošću... Sve to postaje dosadno i uništava svaki interes za daljim bavljenjem ovom igrom!

Dionis

pre 5 godina

@Goran

Sa tenkovima se neces opustiti jer imas takmicarski naboj i zelju da budes medju najboljima u partiji samim tim sto je online igra, ali ako uspes da se iskljucis iz toga i da igras onako samo za svoju dusu i da ti je potpuno ne bitno da li ces pobediti ili izgubiti, da li ces izdominirati ili odigrati kao noob, onda ti je sasvim svejedno koju ces igru od nabrojanih igrati.

Goran

pre 5 godina

Ako moze neko da mi malo pojasni kakva je razlika izmedju WoT, WT i Armored Warfare? Sta je najbolje igrati da se igrac opusti i zabavi? Ps Znam da je AW sa novijim tenkovima igra.

Nbgd

pre 5 godina

Igram već par godina WoT onako za svoju dušu bez preteranog cimanja. Primim se mesec-dva pa onda pauza i tako s' vremena na vreme. Kao što neko već reče, ako misliš da igraš preozbiljnu partiju onda 10ak s premium tenkovima i ostalim friziranjima, ako hoćeš čistu zabavu onda do max. tir 8. Ja stigao do Tigra 1, napucao posada sa moćima, ali skupo brate za igranje, moraš da budeš mnooogo dobar da ne budeš na gubitku. Od pre par dana, čisto iz radoznalosti krenem Italijane. Sada igrama tir 4 sa P26/40 tenkom i oduševljen sam. Iako sam sasvim prosečan igrač u svakoj partiji uspem da uništim barem 2-3 neprijateljska pa čak i do tir 6. Odličan tenk, sa jako dobrim topom koji prosto rastura 4 i 5. Preporuka.

hertog

pre 5 godina

Igran wot od bete. Igram ga zabave radi. Mnogi drugari koji su ga previše ozbiljno shvatali su prekinuli da igraju jer su pokidali zivce. Igram i ne Eu i na Rus serverima. Na Rus serverima su 10x bolji igrači i samim tim je lakše i lepše igrati.

Ružan svaki dan

pre 5 godina

@ IS-3 - svojevremeno Ferdinand, T-54, T-50-2, pa i Foch (tier X, čim se pojavio). Igram ovo od bete (2011), preko 75 000 partija.

Ružan svaki dan

pre 5 godina

BETA + 7 godina igranja (skoro Unicum). Nikad nisam vijao statistiku, dobar % borbi mi je bila čista zabava, davao sam i prijateljima, rođacima, klincima, komšijama da igraju jer imam sve tenkove. Premijum uplatio samo jedan mesec u životu (i to se sad kajem), i ni dinara više nisam dao na tu igru. Bio u klanovima (dobrim), igrao nebrojeno klanskih (još kad su T30 kao tier X USA tenkovi imali najjači top, Maus bio pokretna tvrđava koju je samo T30 mogao da buši, a IS-7 bio jurišni tenk). Jedno ću vam reći - prestanite da igrate sve igrice jer je to neviđeno gubljenje vremena. Pustite one priče " mene to opušta, ne igram puno" i tome sl. Bolje idite nna sladoled s devojkom, prošetajte. Nemojte da gledate u ekran i u neke imaginarne figurice jer to ne vodi ničemu. Nekada je ova igra vredela, danas (tj. odavno) to nije to. Veliki pozdrav, verujte mi na reč!
Tenkista u penziji (vec 6 meseci).

WorldOfTanks

pre 5 godina

Ako neko želi napredovati u WoT igri kroz gledanje dobrih igrača ili partija preporučujem ovaj kanal Link --> https://www.youtube.com/c/HardcoreLetsPlay

NemanjaSO

pre 5 godina

Ja citam ovde i ne znam sta vi zelite od WoT-a. Igra za zabavu je od 1-6 tira. Za timsku laku igru tir 8 a za ozbiljne igrace tier 10 i to gold municija obavezno... Sve ostalo danas je mucenje....

Skroz puko

pre 5 godina

Upravo sam odigrao par partija i ne mogu da verujem koliko je ova igra svaki put sve gora i dosadnija. Sto vise gridas manja sansa za pobedu, mape odvratne, stare mape su ne uporedivo bile zabavnije. MMS je bruka, partije dosadne posle 30 sekundi ige zna se koji tim pobedjuje i naravno sve se zavrsi sa 15:0 . Dosadilo i vec vidjeno igranje fudbala sa tenkovima i loviti vestice i kititi jelke istim. Za mene je ova igra postala top promasaj.

WOT veteran

pre 5 godina

Igrao od kraja 2011.
Napravio duzu pauzu 2016.
Igra postala sve gluplja i gluplja sa unistenim balansom tenkova.
Krajem 2017. se vratio odigrao 1000 partija za 20 dana,navukao se ponovo i onda opet pauza. Trajna kako se ispostavilo.
Izadje novi patch sa "balansiranim" v4 plus videh dalje zaglupljivanje i "ravnanje" mapa da bi botovski ruski (bitno da su rusi srecni na njihovim serverima,ko *ebe balans) tenkovi sa -5 i -6 depresije ali nenormalno jakim kupolama bili jos malkice vise op i epilog...pre dva meseca prodam unicum acc na ebay sa 38k partija. Cao zdravo,nostalgija postoji,klanske,esl,druzenje ali unistili su igru da bi navukli decu od 15 godina i manje da igraju sto laksu pucacinu sa sve manje upotrebe mozga i taktike.Samo bar 50% stavis golda i bog da te vidi...kakvi weakspotovi i bakraci? Katastrofa sta je ostalo od odlicne igre. WG,Svi imaju po 10 vila i 20 prostitutki ali im je ipak malo para pa su presli skroz na p2w model i unistili igru.Steta.

Slivovitsa

pre 5 godina

(Goran IS-3, 15. jun 2018 14:56)

Imas i War Thunder koji je po meni mnogo bolji od WoT i Armored Warfare. U War Thunder-u pored tenkova imas i avione. Postoje tri moda arcade, realistic, simulator.U tenkovskim bitkama mozes koristiti i avione. Ima sedam nacija. Grafika je odlicna. WT nije previse zahtevan moze i na malo starijim masinama.I nije bas pay to win. Ja sam za 4 god igranja bez premium naloga kupio 631 vozilo. Prava je steta sto mnogi nisu culi za War Thunder i sto je nepravedno u senci WoT. Znam sta pricam jer sam i ja nekada davno igrao WoT.

Paul Banyan

pre 5 godina

Ima leka za 268 4 uzmes Type 5 narokas gold ionako skoro svi pucaju njime i izlecis ga u donju plocu moz da mrda napred nazad koliko oš imam i njega i 430u ... skoro sve hev, med, td ... T10, onaj kranvagn se visr i ne pojavljuje, svi igraju sa ruskim tenkovima valjda WG hoce da im se uslihta i da pokaze kako su superiorniji ... pfff Deathstar rulez

mile

pre 5 godina

@kalogula
Ja sam samo konstatovao, a usput i batalio da igram jos kad su uveli 3/5/7 i nove tier 9 i 10 premium tenkove. Sve se svodi da kupis novi tenk pa ga posle 2 meseca nerfuju i teraju da kupis novi, i tako dok te ne izmuzu. Jasnije?

Goran IS-3

pre 5 godina

Nisam igrao WoT skoro 5god i poceo sam ponovo da ga igarm prije nekoliko dana. Moji utisci:
1) Od 10partija na dan dobijem 3-4
2) Djece ima previse od 10god koja pojma nemaju o WoT
3) Ima previse premijum tenkova
4) Mislim da je bilo bolje sve izbalansirano ranije.
5) Ako nesto ne promjene precu da igram Armored Warfare, valjda je tamo bolja situacija. PS pozdrav za sve tenkiste
PSS Nije mi toliko bitna pobjeda koliko mi je bitno da se zabavim i opustim ali za sada zabave nema.

Kosmos

pre 5 godina

Koliko sam pročitao, ovaj mali patch je i dalje po WG starom principu, samim tim WoT je i dalje elitistička igra. Što se tiče tenkovskog fudbala, očekujte brljotine u implementaciji.

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Uzeo 277, lako probija, ali ga i lako buse...za par igranja 50%...od 450 dmg do 4000. Videcu za par dana da li je OP, ali za sada u tier 10 igrama ne deluje tako. Ponasa se kao t-10 sa boljim topom. Brzina je zeznuta, zaletis se i docekaju te TDovi ( FV4005) :(. 2 puta po minut igranja. Na gradskim mapama bio daleko bolji.
Inače, prosecan igrač.

pera

pre 5 godina

K91 ima 9 stepeni potapanje tipa sa strane. što će reći, biće to opasan tenk, koji se savršeno uklapa u "meta" kampovanja koji je uzeo maha do imbecilnosti.
277 je toliko brz, da već vidim problem u igri.
Što se tiče V4, ništa što navode nije važno. To nije snajper pa da mu je top presudan. Problem su oklop, i brzina. Prvo faktički nisu ni pipnuli, ovi kao nerfovi kupole i donje-donje ploče, to je smešno. To je užasno teško pogoditi pa makar i stajao nepomičan, a kamoli u borbi. Što se brzine tiče, uzeli su mu malo na agilnosti, još je suviše brz, nedopustivo brz. Samo udri po W i 57% wr prosek zagarantovan...
Ali, WG ne popušta. Uporno u igri drže vozilo koje, tvrdim, utiče na igru kao nijedno do sada. Svi, ali SVI, se bune. No, oni znaju bolje i na igračima je da deinstaliraju ili da ćute i trpe.

qronja

pre 5 godina

Dajte svi tog objecta 268 4 da izgrindamo pa ce valjda kad shvate koliko je glupo balansiran tenk nesto uraditi, on ide kao ajkula, i ostali heviji idu kao ribice male za njim. Totalno menja igru

Dionis

pre 5 godina

Ruski OP tenkovi su mi potpuno ubili uzitak igranja desetku. Skoro da se vise i ne vidi STB, Leopard, e4, e5, 113, e100, amx30b i mnogi drugi. Vise od pola tima ruski, ostatak ovi sa uzasnim oklopm za koji treba gold ili sanzerasi i artice naravno. U osmicama su premijum tenkovi odavno urnisali uzitak tako da je zabavavno jos samo sa 5 6 7 tirom. Sedmice licno najvise volim, najbolje su izbalansirani tenkovi, pogotovo volim Tigar1 i velika je nepravda sto se za nas ljubitelje sedmica ne napravi nekakav mod a osmice imaju i timske, stronhold, fortline, global.

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

Još jedna zakrpa na radost ljubitelja WOT !
Možda i nije tako.
Ja očekujem da uvedu mečeve igrača sa sličnim brojem borbi, sličnom statistikom i najviše 1 tierom razlike. Potreban je balans i na tom planu.
U iščekivanju suštinskih promena,
pozdrav za sve ljubitelje WOT !!!

ls

pre 5 godina

neko sa NBG-a
Kako nece imati slabu tacku, donja ploca je spustena sa 340 na 310mm, i ona komandirska kupolica od 2cm, je spustena sa 300 na 280mm, i spustili mu brzinu sa 55 na 50 km/h. Pun je mana :)

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Obj 268.4 sam retko kad pobedio, samo par puta kad se neki zaleti kao budala, ako uspes da ga trackujes 2× i imas hp-a da popijes cca 600 damagea, a support mu daleko ili ga nema. Sve to jedino u meds-u. (da mozes da pobegnes dok joj mozes). Inace kad ih vidim, a moram da igram stacionarno' odem na drugi kraj mape.
Nadam se da sad ima neki normalan 'week point' da mozes da gadjas dok prilazi.

ls

pre 5 godina

Danas pocinjem partiju, i krecem prema nekom kamenu sa onim nesretnim Emilom 1, nisam jos ni stigao do kamena, nisam jos stigao ni da napunim (33 sekunde), a obj 268.4 se vec namontirao u zbun pored tog kamena, otreso me kao budalu, zapalio, pobio pola posade i poslao u garazu. Covek je presao vise od pola mape, stigao da se sakrije i da ceka, a ti nisi stigao ni da napunis top. Treba to nerfovati jos 3 puta, da bi bilo posteno igrati protiv njega.

ls

pre 5 godina

Danas pocinjem partiju, i krecem prema nekom kamenu sa onim nesretnim Emilom 1, nisam jos ni stigao do kamena, nisam jos stigao ni da napunim (33 sekunde), a obj 268.4 se vec namontirao u zbun pored tog kamena, otreso me kao budalu, zapalio, pobio pola posade i poslao u garazu. Covek je presao vise od pola mape, stigao da se sakrije i da ceka, a ti nisi stigao ni da napunis top. Treba to nerfovati jos 3 puta, da bi bilo posteno igrati protiv njega.

WOT veteran

pre 5 godina

Igrao od kraja 2011.
Napravio duzu pauzu 2016.
Igra postala sve gluplja i gluplja sa unistenim balansom tenkova.
Krajem 2017. se vratio odigrao 1000 partija za 20 dana,navukao se ponovo i onda opet pauza. Trajna kako se ispostavilo.
Izadje novi patch sa "balansiranim" v4 plus videh dalje zaglupljivanje i "ravnanje" mapa da bi botovski ruski (bitno da su rusi srecni na njihovim serverima,ko *ebe balans) tenkovi sa -5 i -6 depresije ali nenormalno jakim kupolama bili jos malkice vise op i epilog...pre dva meseca prodam unicum acc na ebay sa 38k partija. Cao zdravo,nostalgija postoji,klanske,esl,druzenje ali unistili su igru da bi navukli decu od 15 godina i manje da igraju sto laksu pucacinu sa sve manje upotrebe mozga i taktike.Samo bar 50% stavis golda i bog da te vidi...kakvi weakspotovi i bakraci? Katastrofa sta je ostalo od odlicne igre. WG,Svi imaju po 10 vila i 20 prostitutki ali im je ipak malo para pa su presli skroz na p2w model i unistili igru.Steta.

Ružan svaki dan

pre 5 godina

BETA + 7 godina igranja (skoro Unicum). Nikad nisam vijao statistiku, dobar % borbi mi je bila čista zabava, davao sam i prijateljima, rođacima, klincima, komšijama da igraju jer imam sve tenkove. Premijum uplatio samo jedan mesec u životu (i to se sad kajem), i ni dinara više nisam dao na tu igru. Bio u klanovima (dobrim), igrao nebrojeno klanskih (još kad su T30 kao tier X USA tenkovi imali najjači top, Maus bio pokretna tvrđava koju je samo T30 mogao da buši, a IS-7 bio jurišni tenk). Jedno ću vam reći - prestanite da igrate sve igrice jer je to neviđeno gubljenje vremena. Pustite one priče " mene to opušta, ne igram puno" i tome sl. Bolje idite nna sladoled s devojkom, prošetajte. Nemojte da gledate u ekran i u neke imaginarne figurice jer to ne vodi ničemu. Nekada je ova igra vredela, danas (tj. odavno) to nije to. Veliki pozdrav, verujte mi na reč!
Tenkista u penziji (vec 6 meseci).

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

Još jedna zakrpa na radost ljubitelja WOT !
Možda i nije tako.
Ja očekujem da uvedu mečeve igrača sa sličnim brojem borbi, sličnom statistikom i najviše 1 tierom razlike. Potreban je balans i na tom planu.
U iščekivanju suštinskih promena,
pozdrav za sve ljubitelje WOT !!!

ls

pre 5 godina

neko sa NBG-a
Kako nece imati slabu tacku, donja ploca je spustena sa 340 na 310mm, i ona komandirska kupolica od 2cm, je spustena sa 300 na 280mm, i spustili mu brzinu sa 55 na 50 km/h. Pun je mana :)

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Obj 268.4 sam retko kad pobedio, samo par puta kad se neki zaleti kao budala, ako uspes da ga trackujes 2× i imas hp-a da popijes cca 600 damagea, a support mu daleko ili ga nema. Sve to jedino u meds-u. (da mozes da pobegnes dok joj mozes). Inace kad ih vidim, a moram da igram stacionarno' odem na drugi kraj mape.
Nadam se da sad ima neki normalan 'week point' da mozes da gadjas dok prilazi.

Dionis

pre 5 godina

Ruski OP tenkovi su mi potpuno ubili uzitak igranja desetku. Skoro da se vise i ne vidi STB, Leopard, e4, e5, 113, e100, amx30b i mnogi drugi. Vise od pola tima ruski, ostatak ovi sa uzasnim oklopm za koji treba gold ili sanzerasi i artice naravno. U osmicama su premijum tenkovi odavno urnisali uzitak tako da je zabavavno jos samo sa 5 6 7 tirom. Sedmice licno najvise volim, najbolje su izbalansirani tenkovi, pogotovo volim Tigar1 i velika je nepravda sto se za nas ljubitelje sedmica ne napravi nekakav mod a osmice imaju i timske, stronhold, fortline, global.

pera

pre 5 godina

K91 ima 9 stepeni potapanje tipa sa strane. što će reći, biće to opasan tenk, koji se savršeno uklapa u "meta" kampovanja koji je uzeo maha do imbecilnosti.
277 je toliko brz, da već vidim problem u igri.
Što se tiče V4, ništa što navode nije važno. To nije snajper pa da mu je top presudan. Problem su oklop, i brzina. Prvo faktički nisu ni pipnuli, ovi kao nerfovi kupole i donje-donje ploče, to je smešno. To je užasno teško pogoditi pa makar i stajao nepomičan, a kamoli u borbi. Što se brzine tiče, uzeli su mu malo na agilnosti, još je suviše brz, nedopustivo brz. Samo udri po W i 57% wr prosek zagarantovan...
Ali, WG ne popušta. Uporno u igri drže vozilo koje, tvrdim, utiče na igru kao nijedno do sada. Svi, ali SVI, se bune. No, oni znaju bolje i na igračima je da deinstaliraju ili da ćute i trpe.

qronja

pre 5 godina

Dajte svi tog objecta 268 4 da izgrindamo pa ce valjda kad shvate koliko je glupo balansiran tenk nesto uraditi, on ide kao ajkula, i ostali heviji idu kao ribice male za njim. Totalno menja igru

Goran IS-3

pre 5 godina

Nisam igrao WoT skoro 5god i poceo sam ponovo da ga igarm prije nekoliko dana. Moji utisci:
1) Od 10partija na dan dobijem 3-4
2) Djece ima previse od 10god koja pojma nemaju o WoT
3) Ima previse premijum tenkova
4) Mislim da je bilo bolje sve izbalansirano ranije.
5) Ako nesto ne promjene precu da igram Armored Warfare, valjda je tamo bolja situacija. PS pozdrav za sve tenkiste
PSS Nije mi toliko bitna pobjeda koliko mi je bitno da se zabavim i opustim ali za sada zabave nema.

Skroz puko

pre 5 godina

Upravo sam odigrao par partija i ne mogu da verujem koliko je ova igra svaki put sve gora i dosadnija. Sto vise gridas manja sansa za pobedu, mape odvratne, stare mape su ne uporedivo bile zabavnije. MMS je bruka, partije dosadne posle 30 sekundi ige zna se koji tim pobedjuje i naravno sve se zavrsi sa 15:0 . Dosadilo i vec vidjeno igranje fudbala sa tenkovima i loviti vestice i kititi jelke istim. Za mene je ova igra postala top promasaj.

NemanjaSO

pre 5 godina

Ja citam ovde i ne znam sta vi zelite od WoT-a. Igra za zabavu je od 1-6 tira. Za timsku laku igru tir 8 a za ozbiljne igrace tier 10 i to gold municija obavezno... Sve ostalo danas je mucenje....

mile

pre 5 godina

@kalogula
Ja sam samo konstatovao, a usput i batalio da igram jos kad su uveli 3/5/7 i nove tier 9 i 10 premium tenkove. Sve se svodi da kupis novi tenk pa ga posle 2 meseca nerfuju i teraju da kupis novi, i tako dok te ne izmuzu. Jasnije?

Slivovitsa

pre 5 godina

(Goran IS-3, 15. jun 2018 14:56)

Imas i War Thunder koji je po meni mnogo bolji od WoT i Armored Warfare. U War Thunder-u pored tenkova imas i avione. Postoje tri moda arcade, realistic, simulator.U tenkovskim bitkama mozes koristiti i avione. Ima sedam nacija. Grafika je odlicna. WT nije previse zahtevan moze i na malo starijim masinama.I nije bas pay to win. Ja sam za 4 god igranja bez premium naloga kupio 631 vozilo. Prava je steta sto mnogi nisu culi za War Thunder i sto je nepravedno u senci WoT. Znam sta pricam jer sam i ja nekada davno igrao WoT.

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Uzeo 277, lako probija, ali ga i lako buse...za par igranja 50%...od 450 dmg do 4000. Videcu za par dana da li je OP, ali za sada u tier 10 igrama ne deluje tako. Ponasa se kao t-10 sa boljim topom. Brzina je zeznuta, zaletis se i docekaju te TDovi ( FV4005) :(. 2 puta po minut igranja. Na gradskim mapama bio daleko bolji.
Inače, prosecan igrač.

Cile

pre 5 godina

Posle više od 50.000 odigranih bitaka i svih predjenih misija i osvojenih nagrada poput poslednje, Objekta 260, moram da zaključim da je želja za profitom UNIŠTILA sve što je moglo da se uništi. Besmisleni potezi poput pravljenja novih i novih uglavnom ruskih tenkova, koji nadilaze sve ostale oklopom, topovima, brzinom, preciznošću... Sve to postaje dosadno i uništava svaki interes za daljim bavljenjem ovom igrom!

Kosmos

pre 5 godina

Koliko sam pročitao, ovaj mali patch je i dalje po WG starom principu, samim tim WoT je i dalje elitistička igra. Što se tiče tenkovskog fudbala, očekujte brljotine u implementaciji.

Goran

pre 5 godina

Ja se zabavljam na WoT, u zadnje vrijeme uzmem arty i lupam po neprijateljima. Tu sam da se zabavim a ne da budem najbolji. Naravno bitno je i pobjediti ali je meni jos bitnije da se zabavim i opustim malo posle posla. Nema potrebe da se kuka kao neke babe.

cojle

pre 5 godina

imam oko 25k partija i igram po par meseci bukvalno 7-8h dnevno
ima dana kad na 10 partija, gubim barem 8 i to nešto tipa 15:10.
počelo da me nervira,da na samom početku,kad vidim da su leminzi odmah bućnem tenk u kanal.
rasprodao sam sve tenkove preko tier VII
Za ove što pitaju što igrate kad se žalite. Igram jer sam se buvalno za ovih 5 godina, navikao i navukao. Više mi nije ni uživanje. Kakvih morona ima, počeo sam da pijem i kafetin kao nenormalan jer me glava boli od idijotluka većine igrača.
Nekad poželim da igramo u istoj prostoriji,pa da se nekima nalupam šamare.
U svakom slučaju, više i nije samo da kupiš tenk,za 2-3 000 din...sad batice treba da im kupuješ tenkove za 8-9-10 k da bi mogao da se čupaš iz situacija kad te moroni i sijemke iz tima, ispale jer se štekaju iza kuća plašeći se da provire.
A bilo je dana davne 2013. kad si sa kv1 il hellcatom bio car ko god da stane ispred tebe.
Danas sam prodao IS. Brate mili,samo me trpa u tier IX. Šta ja da radim sa ISom kad mi se pojavi Chrysler K GF npr. Jedino sam zadržao SPG i Jpanther II barem ih troluješ sa HE.
U svakom slučaju igra otišla u tri lepe, a da krenem da igram druge nemam strpljenja da grindujem.
Živele batman,farcry,splintercell i ostale single player igre.
Plačem za danima kad sam natanane i sa uživanjem igrao komandose tamo 90ih i age of empires (i ovu hd unakaziše).
Krvlju potpisujem da su moje igrice sa zx spectruma iz 80ih bile zaraznije i bolja zabava od pola ovih gluposti p2w danas.

Paul Banyan

pre 5 godina

Ima leka za 268 4 uzmes Type 5 narokas gold ionako skoro svi pucaju njime i izlecis ga u donju plocu moz da mrda napred nazad koliko oš imam i njega i 430u ... skoro sve hev, med, td ... T10, onaj kranvagn se visr i ne pojavljuje, svi igraju sa ruskim tenkovima valjda WG hoce da im se uslihta i da pokaze kako su superiorniji ... pfff Deathstar rulez

Dionis

pre 5 godina

@Goran

Sa tenkovima se neces opustiti jer imas takmicarski naboj i zelju da budes medju najboljima u partiji samim tim sto je online igra, ali ako uspes da se iskljucis iz toga i da igras onako samo za svoju dusu i da ti je potpuno ne bitno da li ces pobediti ili izgubiti, da li ces izdominirati ili odigrati kao noob, onda ti je sasvim svejedno koju ces igru od nabrojanih igrati.

Zeleni

pre 5 godina

@Goran
Ukratko
AW se igra sa novijim tenkovima
Wot je arkada sa brdo tenkova koji su napravljeni do 60tih. ima dosta izmisljrnih
WT je za one koji su ljubitelji simulacije. Postoje bitke i sa avionima
Ki sta voli nek izvoli

Nbgd

pre 5 godina

Igram već par godina WoT onako za svoju dušu bez preteranog cimanja. Primim se mesec-dva pa onda pauza i tako s' vremena na vreme. Kao što neko već reče, ako misliš da igraš preozbiljnu partiju onda 10ak s premium tenkovima i ostalim friziranjima, ako hoćeš čistu zabavu onda do max. tir 8. Ja stigao do Tigra 1, napucao posada sa moćima, ali skupo brate za igranje, moraš da budeš mnooogo dobar da ne budeš na gubitku. Od pre par dana, čisto iz radoznalosti krenem Italijane. Sada igrama tir 4 sa P26/40 tenkom i oduševljen sam. Iako sam sasvim prosečan igrač u svakoj partiji uspem da uništim barem 2-3 neprijateljska pa čak i do tir 6. Odličan tenk, sa jako dobrim topom koji prosto rastura 4 i 5. Preporuka.

Ružan svaki dan

pre 5 godina

@ IS-3 - svojevremeno Ferdinand, T-54, T-50-2, pa i Foch (tier X, čim se pojavio). Igram ovo od bete (2011), preko 75 000 partija.

StiveQ

pre 5 godina

Prestao da igram pre 2 godine, zaželim se igre, ali onda dodjem ovde procitam komentare i prodje me zelja da opet pocnem ....
E da šta je sa našim forumim na wot-u ?
Balkan ?

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Da li sam ja jedini koji misli da se dobre mape izbacuju, a ubacuju sve ruznije. Harkov sam voleo da igram ali kapiram da je to mapa u kojom arti moze samo da dezertira..... Autoput mi je bio ok mapa. Staljingrad sam isto voleo da igram i mislim da je bila dobra mapa. Jos par mapa koje su bile dobre za spotere ili distrojere su izbacene. Ako idemo jos dalje, kinesko selo, skriveni grad, ili kako su se vec zvale su izbacene i ako su bile prelepe mape. Provincija koja je vracena preradjena je ocajna. Pariz ocajan. Glecer onako....

Skroz puko

pre 5 godina

Ako je igra losa ond je losa, nisam ja hejter nego je igra losa , lise nove mape , losevizbalansirane partije , dosadne i ne interesantne partije.......

Goran

pre 5 godina

bolje to nego u kafanu posle posla
(nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 07. jul 2018 21:39)
Pa jeste bolje. Zaboravio sam reci da sam vidio da ima dosta igraca koji koriste neke modove sto im pomaze da lakse ubiju protivnika, uopste ne ciljaju a cim ispale hitac (granatu) odma pogode protivnika.

Dionis

pre 5 godina

Za SPG se potpuno slazem, toliko je nerealno uradjena. Pazi posada koja je u tenku, znaci okruzena i zasticena celikom se osamuti od udara granete koja je pala 5 metara od tenka, a ne osamuti se recimo od direktnog pogotka FVa ili Jagera? Dalje, jer realno da sa T92 i tolikom topinom, tj tolikim kalibrom ne mozes ubiti tenk ni sa 5 direktnih pogodaka, za Mausa ti treba i citavih 10. Sa SPGom je jedino vredno igrati u ti3 5 6, jer su lose izbalansirali i dalje postoji mogucnost da otreses iz metka ili dva. Sad ispada da je FV304 najaca arti cak i za tir 7 jer nju nisu dirali i nema osamucenja sa njom, nigde logike.

WOT Veteran

pre 5 godina

Realno nalog je otisao za sicu ali sam samo hteo da ga se resim.Mnogo sam rage-ao,pusio cigara,znao da sedim po 8 sati i igram,pocelo da mi sve utice na zdravlje ali da nisu s*ebali igru i dalje bi je igrao sto je najludje od svega.
Tako da sam ga dao za 200e a vredeo je bar 500e. Unicum stat skoro sve desetke u garazi,gomila devetki,osmica,premiuma ukljucujuci 3-mark Type59.

Skroz puko

pre 5 godina

Za ovako p2w igru gde te igra baci u tirove gde nemas nikakve sanse vec si topovsko meso za premijum igrace dezertiranje je lek. Uvek prodjes sa manjim minusom, a vise igras!

Goran

pre 5 godina

(cojle, 12. jul 2018 18:44) Provodis previse vremena na WoT ako igras po 8h. Ja odigram oko 1h-2h i to mi je dosta i naravno i ja gubim ali se ne nerviram jer to gledam kao na zabavu. Meni je 46% pobjeda i da mi je 100% ja bih opet bio isti, nije mi bitno jesam li najbolji ili najgori. Samo treba igrati opusteno. Pozzz

silni

pre 5 godina

Igra je generalno postala katastrofa, preko 20 000 partija a baca me se sve samim pocetnicima u igri, mape katastrofa, ponovo aimboot svaki treci igrac koristi, sem ruskih tenkova ni jedan vise nema dobru kupolu jer sve su busne,
nemacka linija katastrofa, englezi takodje, polako prestajem da se bavim ovom igrom. Zao mi je samo sto sam zadnji godinu dana bacio pare na premimum nalog.

cojle

pre 5 godina

naravno da menjam način igranja.
npr light tank više ni ne igram ga scout, jer svi kampuju tamo negde pozadi i iako osvetlim pola neprijateljskog tima ili me izrokau il za dzabe minutima kružim po mapi...jednostavno idijotiu kampuju i sve što je dalje od polovine mape ne mogu ni da nanišane.
E zato ja pustim da se krelci razmile posle par minuta, i samo uletim dokrajčim nekoga, fala Bogu posada mi ima na svim tenkoivima po par perkova i imam optic, tako da i kad uletim da dokrajčim nekoga uz put nekoga i osvetlim. Al to više nema veze sa poentom light tenka. Al jbg, kao što rekoh način igranja se totalno promenio , cela igrica se promenila.
Garantujem da bi tier6 igači od pre 4-5 godina, pojeli današnje tier 9-10 igrače samo tako.

Goran

pre 5 godina

Ako moze neko da mi malo pojasni kakva je razlika izmedju WoT, WT i Armored Warfare? Sta je najbolje igrati da se igrac opusti i zabavi? Ps Znam da je AW sa novijim tenkovima igra.

hertog

pre 5 godina

Igran wot od bete. Igram ga zabave radi. Mnogi drugari koji su ga previše ozbiljno shvatali su prekinuli da igraju jer su pokidali zivce. Igram i ne Eu i na Rus serverima. Na Rus serverima su 10x bolji igrači i samim tim je lakše i lepše igrati.

Paul Banyan

pre 5 godina

@cojle imam par raznih prem tenkova elem od svih se najbolje Lowe pokazao moze uz malo znanja da se nosi sa T10 opusteno promeni stil igre barem sam ja tako pre koji mesec uradio ne idem napred iz srednje linije gadjam hull down i igram za samoza WN8, srebro i exp od kako tako igram za 2 sata igranja mozes nakupiiti od 400k do 1000k srebra sad na njemu imam 3 oznake posada ima 7 perkova procenta pobeda mi je 60% sa njim a WN8 mi je na njemu 2300 sa skoro 2k partija

смена страже

pre 5 godina

gile sampion, 24. jun 2018 01:27)
У претходној кампањи сам узео обј. 907 сваког викенда на ратним играма по хиљаду "голда"...како мислиш губљење времена све преко тира 6!?.

cojle

pre 5 godina

Rogi Obrenovac

apsolutno si u pravu ne samo da su glupe nego ih sve manje i manje ima...pariz blagi užas...glečer katastrofa (pogotovo oni zamrznuti brodi,sledeće je Mars?).

ps sećam se kad sam pre par godina stigao do lvl 3-4 (pogrešio sam, nemam 25k imam skoro 30k partija) kako sam kukao kako ima novih mapa, ko će sve štekove da popamti.
A sad vrte neke 4 mape i u krug. Ne znam šta im je to trebalo, bolje da nisu ni pravili HD a de je ostalo više mapa i igra da bude zanimljivija.

I da, strašno me nervira što su unakazili spg. Jes da ćete sad da kukate da tako treba, al nema poente igrati spg..treba ti znanja da imaš barem 50-60% pogodaka i kad ga frljnem sa tier VII spgjem ja uzmem 300-350 dmg...wtf. Gde je tu realnost,ako bočno direktno pogotim, hoću da u najgorem slučaju uzmem 50% hp.a

Pre nekih god dve, igram spg i odmah nanišanim određeno mesto, tačno znam kad sruše ogradu, koliko im treba do mog mesta gde nišanim, i znam da su u koloni, frljnem ja na slepo čim su srušili ogradu, i puf ode OI...e to je realno, koliko god vam se ne sviđalo.

spg zahteva najviše znanja i razmišljanja, ako već hoćeš da ga dobro igraš.
ovo što su sad uradili, je samo da trolujem i da se nadam da će neko dokrajčiti i tek pred kraj kad su svi polu živi, mogu da računam da ću da ubijem nekoga.

cojle

pre 5 godina

kad si kod mausa, a mi veruješ da mi se par puta desilo da ga direktno pogodim spreda sa lorr 150 50, tier VIII spg. HE granata. Direktan pogotdak i granata rikošetira, ni gusenicu da mu barem skinem.
meni je smešno da svi pluju arti,a ujedno u toku igre svi kukaju da im arti pomogne još se i bune ako im ne pomažeš.
naravno i mene nervira kad vozim heavy, i nakači mi se arti i samo mene gađa, al jbg to mu je posao.
samo mislim da su ih previše osakatili za damage. Fućka se meni za stun i track. Zaista ti treba i iskustvo i strpljene da preko cele mape nanišaniš engine recimo "skorpiona" znači dušu dao za HE...i direkt pogodak i uzmem mu samo 300-400 hp...mislim daaaaaj. i onda mi treba 25sec da napunim, a on se već surio sa brda, prešao više od pola mape i nišani me. Onda brem neka smanje reload time za 50%.

g

pre 5 godina

Goran- modova imas koliko hoces, taj za nisanjenje je aimbot. Samo nanosanis i desni klik i on ne masi, imas i tundru kada si iza zbuna u snajp modu on ocisti poljanu da nema drva i zbunova da ne ometa u nisanjenju i oni su nelegalni. Ja koristim yassen crasen statistiku, posle borbe pokaze koliko mi cisto ostane srebrnjaka i kao kakav igrac sam zavrsio. To je jedan od legalnih modova.

WorldOfTanks

pre 5 godina

Ako neko želi napredovati u WoT igri kroz gledanje dobrih igrača ili partija preporučujem ovaj kanal Link --> https://www.youtube.com/c/HardcoreLetsPlay

Paul Banyan

pre 5 godina

da gretoa za SPGove sto nema vise oneshota, pre koju godinu igram Sand River assault mod ja 8 tier protiv 9tki i 10tki montira sw JPE100 na brdo kad boom T92HMC oneshotuje JPE100 sa M44 sam uspeo Tiger II da onesotujem eh to su bila vremena ovo sa stunom je malo bzvze nekad vredi nekad ne ali uglavnom ne

Nixstruction

pre 5 godina

WoT je postao pay to win djubre.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. jun 2018 16:58)

Igrao sam aktivno do 2014, onda sam napravio pauzu do zime 2016, i posle toga igrao par meseci i to je mislim to od WoT-a. Goodbye forever.
Uništili su igru sa mikro transakcijama i ubacivanjem nekih nebuloznih blueprint tenkova. Igra je bila ubedljivo najbolja dok je još bila u beti. Volim tenkove, ali ovo je previše postalo bezveze.

WorldOfTanks

pre 5 godina

Ako neko želi napredovati u WoT igri kroz gledanje dobrih igrača ili partija preporučujem ovaj kanal Link --> https://www.youtube.com/c/HardcoreLetsPlay

Ružan svaki dan

pre 5 godina

BETA + 7 godina igranja (skoro Unicum). Nikad nisam vijao statistiku, dobar % borbi mi je bila čista zabava, davao sam i prijateljima, rođacima, klincima, komšijama da igraju jer imam sve tenkove. Premijum uplatio samo jedan mesec u životu (i to se sad kajem), i ni dinara više nisam dao na tu igru. Bio u klanovima (dobrim), igrao nebrojeno klanskih (još kad su T30 kao tier X USA tenkovi imali najjači top, Maus bio pokretna tvrđava koju je samo T30 mogao da buši, a IS-7 bio jurišni tenk). Jedno ću vam reći - prestanite da igrate sve igrice jer je to neviđeno gubljenje vremena. Pustite one priče " mene to opušta, ne igram puno" i tome sl. Bolje idite nna sladoled s devojkom, prošetajte. Nemojte da gledate u ekran i u neke imaginarne figurice jer to ne vodi ničemu. Nekada je ova igra vredela, danas (tj. odavno) to nije to. Veliki pozdrav, verujte mi na reč!
Tenkista u penziji (vec 6 meseci).

смена страже

pre 5 godina

gile sampion, 24. jun 2018 01:27)
У претходној кампањи сам узео обј. 907 сваког викенда на ратним играма по хиљаду "голда"...како мислиш губљење времена све преко тира 6!?.

Skroz puko

pre 5 godina

Upravo sam odigrao par partija i ne mogu da verujem koliko je ova igra svaki put sve gora i dosadnija. Sto vise gridas manja sansa za pobedu, mape odvratne, stare mape su ne uporedivo bile zabavnije. MMS je bruka, partije dosadne posle 30 sekundi ige zna se koji tim pobedjuje i naravno sve se zavrsi sa 15:0 . Dosadilo i vec vidjeno igranje fudbala sa tenkovima i loviti vestice i kititi jelke istim. Za mene je ova igra postala top promasaj.

hertog

pre 5 godina

Igran wot od bete. Igram ga zabave radi. Mnogi drugari koji su ga previše ozbiljno shvatali su prekinuli da igraju jer su pokidali zivce. Igram i ne Eu i na Rus serverima. Na Rus serverima su 10x bolji igrači i samim tim je lakše i lepše igrati.

Goran IS-3

pre 5 godina

Nisam igrao WoT skoro 5god i poceo sam ponovo da ga igarm prije nekoliko dana. Moji utisci:
1) Od 10partija na dan dobijem 3-4
2) Djece ima previse od 10god koja pojma nemaju o WoT
3) Ima previse premijum tenkova
4) Mislim da je bilo bolje sve izbalansirano ranije.
5) Ako nesto ne promjene precu da igram Armored Warfare, valjda je tamo bolja situacija. PS pozdrav za sve tenkiste
PSS Nije mi toliko bitna pobjeda koliko mi je bitno da se zabavim i opustim ali za sada zabave nema.

WOT veteran

pre 5 godina

Igrao od kraja 2011.
Napravio duzu pauzu 2016.
Igra postala sve gluplja i gluplja sa unistenim balansom tenkova.
Krajem 2017. se vratio odigrao 1000 partija za 20 dana,navukao se ponovo i onda opet pauza. Trajna kako se ispostavilo.
Izadje novi patch sa "balansiranim" v4 plus videh dalje zaglupljivanje i "ravnanje" mapa da bi botovski ruski (bitno da su rusi srecni na njihovim serverima,ko *ebe balans) tenkovi sa -5 i -6 depresije ali nenormalno jakim kupolama bili jos malkice vise op i epilog...pre dva meseca prodam unicum acc na ebay sa 38k partija. Cao zdravo,nostalgija postoji,klanske,esl,druzenje ali unistili su igru da bi navukli decu od 15 godina i manje da igraju sto laksu pucacinu sa sve manje upotrebe mozga i taktike.Samo bar 50% stavis golda i bog da te vidi...kakvi weakspotovi i bakraci? Katastrofa sta je ostalo od odlicne igre. WG,Svi imaju po 10 vila i 20 prostitutki ali im je ipak malo para pa su presli skroz na p2w model i unistili igru.Steta.

Skroz puko

pre 5 godina

Ako je igra losa ond je losa, nisam ja hejter nego je igra losa , lise nove mape , losevizbalansirane partije , dosadne i ne interesantne partije.......

Paul Banyan

pre 5 godina

@cojle imam par raznih prem tenkova elem od svih se najbolje Lowe pokazao moze uz malo znanja da se nosi sa T10 opusteno promeni stil igre barem sam ja tako pre koji mesec uradio ne idem napred iz srednje linije gadjam hull down i igram za samoza WN8, srebro i exp od kako tako igram za 2 sata igranja mozes nakupiiti od 400k do 1000k srebra sad na njemu imam 3 oznake posada ima 7 perkova procenta pobeda mi je 60% sa njim a WN8 mi je na njemu 2300 sa skoro 2k partija

Slivovitsa

pre 5 godina

(Goran IS-3, 15. jun 2018 14:56)

Imas i War Thunder koji je po meni mnogo bolji od WoT i Armored Warfare. U War Thunder-u pored tenkova imas i avione. Postoje tri moda arcade, realistic, simulator.U tenkovskim bitkama mozes koristiti i avione. Ima sedam nacija. Grafika je odlicna. WT nije previse zahtevan moze i na malo starijim masinama.I nije bas pay to win. Ja sam za 4 god igranja bez premium naloga kupio 631 vozilo. Prava je steta sto mnogi nisu culi za War Thunder i sto je nepravedno u senci WoT. Znam sta pricam jer sam i ja nekada davno igrao WoT.

cojle

pre 5 godina

Rogi Obrenovac

apsolutno si u pravu ne samo da su glupe nego ih sve manje i manje ima...pariz blagi užas...glečer katastrofa (pogotovo oni zamrznuti brodi,sledeće je Mars?).

ps sećam se kad sam pre par godina stigao do lvl 3-4 (pogrešio sam, nemam 25k imam skoro 30k partija) kako sam kukao kako ima novih mapa, ko će sve štekove da popamti.
A sad vrte neke 4 mape i u krug. Ne znam šta im je to trebalo, bolje da nisu ni pravili HD a de je ostalo više mapa i igra da bude zanimljivija.

I da, strašno me nervira što su unakazili spg. Jes da ćete sad da kukate da tako treba, al nema poente igrati spg..treba ti znanja da imaš barem 50-60% pogodaka i kad ga frljnem sa tier VII spgjem ja uzmem 300-350 dmg...wtf. Gde je tu realnost,ako bočno direktno pogotim, hoću da u najgorem slučaju uzmem 50% hp.a

Pre nekih god dve, igram spg i odmah nanišanim određeno mesto, tačno znam kad sruše ogradu, koliko im treba do mog mesta gde nišanim, i znam da su u koloni, frljnem ja na slepo čim su srušili ogradu, i puf ode OI...e to je realno, koliko god vam se ne sviđalo.

spg zahteva najviše znanja i razmišljanja, ako već hoćeš da ga dobro igraš.
ovo što su sad uradili, je samo da trolujem i da se nadam da će neko dokrajčiti i tek pred kraj kad su svi polu živi, mogu da računam da ću da ubijem nekoga.

Paul Banyan

pre 5 godina

da gretoa za SPGove sto nema vise oneshota, pre koju godinu igram Sand River assault mod ja 8 tier protiv 9tki i 10tki montira sw JPE100 na brdo kad boom T92HMC oneshotuje JPE100 sa M44 sam uspeo Tiger II da onesotujem eh to su bila vremena ovo sa stunom je malo bzvze nekad vredi nekad ne ali uglavnom ne

ls

pre 5 godina

Danas pocinjem partiju, i krecem prema nekom kamenu sa onim nesretnim Emilom 1, nisam jos ni stigao do kamena, nisam jos stigao ni da napunim (33 sekunde), a obj 268.4 se vec namontirao u zbun pored tog kamena, otreso me kao budalu, zapalio, pobio pola posade i poslao u garazu. Covek je presao vise od pola mape, stigao da se sakrije i da ceka, a ti nisi stigao ni da napunis top. Treba to nerfovati jos 3 puta, da bi bilo posteno igrati protiv njega.

Goran

pre 5 godina

Ja se zabavljam na WoT, u zadnje vrijeme uzmem arty i lupam po neprijateljima. Tu sam da se zabavim a ne da budem najbolji. Naravno bitno je i pobjediti ali je meni jos bitnije da se zabavim i opustim malo posle posla. Nema potrebe da se kuka kao neke babe.

mile

pre 5 godina

@kalogula
Ja sam samo konstatovao, a usput i batalio da igram jos kad su uveli 3/5/7 i nove tier 9 i 10 premium tenkove. Sve se svodi da kupis novi tenk pa ga posle 2 meseca nerfuju i teraju da kupis novi, i tako dok te ne izmuzu. Jasnije?

WOT Veteran

pre 5 godina

Realno nalog je otisao za sicu ali sam samo hteo da ga se resim.Mnogo sam rage-ao,pusio cigara,znao da sedim po 8 sati i igram,pocelo da mi sve utice na zdravlje ali da nisu s*ebali igru i dalje bi je igrao sto je najludje od svega.
Tako da sam ga dao za 200e a vredeo je bar 500e. Unicum stat skoro sve desetke u garazi,gomila devetki,osmica,premiuma ukljucujuci 3-mark Type59.

Paul Banyan

pre 5 godina

Ima leka za 268 4 uzmes Type 5 narokas gold ionako skoro svi pucaju njime i izlecis ga u donju plocu moz da mrda napred nazad koliko oš imam i njega i 430u ... skoro sve hev, med, td ... T10, onaj kranvagn se visr i ne pojavljuje, svi igraju sa ruskim tenkovima valjda WG hoce da im se uslihta i da pokaze kako su superiorniji ... pfff Deathstar rulez

NemanjaSO

pre 5 godina

Ja citam ovde i ne znam sta vi zelite od WoT-a. Igra za zabavu je od 1-6 tira. Za timsku laku igru tir 8 a za ozbiljne igrace tier 10 i to gold municija obavezno... Sve ostalo danas je mucenje....

Cile

pre 5 godina

Posle više od 50.000 odigranih bitaka i svih predjenih misija i osvojenih nagrada poput poslednje, Objekta 260, moram da zaključim da je želja za profitom UNIŠTILA sve što je moglo da se uništi. Besmisleni potezi poput pravljenja novih i novih uglavnom ruskih tenkova, koji nadilaze sve ostale oklopom, topovima, brzinom, preciznošću... Sve to postaje dosadno i uništava svaki interes za daljim bavljenjem ovom igrom!

ls

pre 5 godina

neko sa NBG-a
Kako nece imati slabu tacku, donja ploca je spustena sa 340 na 310mm, i ona komandirska kupolica od 2cm, je spustena sa 300 na 280mm, i spustili mu brzinu sa 55 na 50 km/h. Pun je mana :)

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

Još jedna zakrpa na radost ljubitelja WOT !
Možda i nije tako.
Ja očekujem da uvedu mečeve igrača sa sličnim brojem borbi, sličnom statistikom i najviše 1 tierom razlike. Potreban je balans i na tom planu.
U iščekivanju suštinskih promena,
pozdrav za sve ljubitelje WOT !!!

Kosmos

pre 5 godina

Koliko sam pročitao, ovaj mali patch je i dalje po WG starom principu, samim tim WoT je i dalje elitistička igra. Što se tiče tenkovskog fudbala, očekujte brljotine u implementaciji.

Dionis

pre 5 godina

Ruski OP tenkovi su mi potpuno ubili uzitak igranja desetku. Skoro da se vise i ne vidi STB, Leopard, e4, e5, 113, e100, amx30b i mnogi drugi. Vise od pola tima ruski, ostatak ovi sa uzasnim oklopm za koji treba gold ili sanzerasi i artice naravno. U osmicama su premijum tenkovi odavno urnisali uzitak tako da je zabavavno jos samo sa 5 6 7 tirom. Sedmice licno najvise volim, najbolje su izbalansirani tenkovi, pogotovo volim Tigar1 i velika je nepravda sto se za nas ljubitelje sedmica ne napravi nekakav mod a osmice imaju i timske, stronhold, fortline, global.

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Uzeo 277, lako probija, ali ga i lako buse...za par igranja 50%...od 450 dmg do 4000. Videcu za par dana da li je OP, ali za sada u tier 10 igrama ne deluje tako. Ponasa se kao t-10 sa boljim topom. Brzina je zeznuta, zaletis se i docekaju te TDovi ( FV4005) :(. 2 puta po minut igranja. Na gradskim mapama bio daleko bolji.
Inače, prosecan igrač.

Nbgd

pre 5 godina

Igram već par godina WoT onako za svoju dušu bez preteranog cimanja. Primim se mesec-dva pa onda pauza i tako s' vremena na vreme. Kao što neko već reče, ako misliš da igraš preozbiljnu partiju onda 10ak s premium tenkovima i ostalim friziranjima, ako hoćeš čistu zabavu onda do max. tir 8. Ja stigao do Tigra 1, napucao posada sa moćima, ali skupo brate za igranje, moraš da budeš mnooogo dobar da ne budeš na gubitku. Od pre par dana, čisto iz radoznalosti krenem Italijane. Sada igrama tir 4 sa P26/40 tenkom i oduševljen sam. Iako sam sasvim prosečan igrač u svakoj partiji uspem da uništim barem 2-3 neprijateljska pa čak i do tir 6. Odličan tenk, sa jako dobrim topom koji prosto rastura 4 i 5. Preporuka.

StiveQ

pre 5 godina

Prestao da igram pre 2 godine, zaželim se igre, ali onda dodjem ovde procitam komentare i prodje me zelja da opet pocnem ....
E da šta je sa našim forumim na wot-u ?
Balkan ?

cojle

pre 5 godina

imam oko 25k partija i igram po par meseci bukvalno 7-8h dnevno
ima dana kad na 10 partija, gubim barem 8 i to nešto tipa 15:10.
počelo da me nervira,da na samom početku,kad vidim da su leminzi odmah bućnem tenk u kanal.
rasprodao sam sve tenkove preko tier VII
Za ove što pitaju što igrate kad se žalite. Igram jer sam se buvalno za ovih 5 godina, navikao i navukao. Više mi nije ni uživanje. Kakvih morona ima, počeo sam da pijem i kafetin kao nenormalan jer me glava boli od idijotluka većine igrača.
Nekad poželim da igramo u istoj prostoriji,pa da se nekima nalupam šamare.
U svakom slučaju, više i nije samo da kupiš tenk,za 2-3 000 din...sad batice treba da im kupuješ tenkove za 8-9-10 k da bi mogao da se čupaš iz situacija kad te moroni i sijemke iz tima, ispale jer se štekaju iza kuća plašeći se da provire.
A bilo je dana davne 2013. kad si sa kv1 il hellcatom bio car ko god da stane ispred tebe.
Danas sam prodao IS. Brate mili,samo me trpa u tier IX. Šta ja da radim sa ISom kad mi se pojavi Chrysler K GF npr. Jedino sam zadržao SPG i Jpanther II barem ih troluješ sa HE.
U svakom slučaju igra otišla u tri lepe, a da krenem da igram druge nemam strpljenja da grindujem.
Živele batman,farcry,splintercell i ostale single player igre.
Plačem za danima kad sam natanane i sa uživanjem igrao komandose tamo 90ih i age of empires (i ovu hd unakaziše).
Krvlju potpisujem da su moje igrice sa zx spectruma iz 80ih bile zaraznije i bolja zabava od pola ovih gluposti p2w danas.

Goran

pre 5 godina

(cojle, 12. jul 2018 18:44) Provodis previse vremena na WoT ako igras po 8h. Ja odigram oko 1h-2h i to mi je dosta i naravno i ja gubim ali se ne nerviram jer to gledam kao na zabavu. Meni je 46% pobjeda i da mi je 100% ja bih opet bio isti, nije mi bitno jesam li najbolji ili najgori. Samo treba igrati opusteno. Pozzz

cojle

pre 5 godina

naravno da menjam način igranja.
npr light tank više ni ne igram ga scout, jer svi kampuju tamo negde pozadi i iako osvetlim pola neprijateljskog tima ili me izrokau il za dzabe minutima kružim po mapi...jednostavno idijotiu kampuju i sve što je dalje od polovine mape ne mogu ni da nanišane.
E zato ja pustim da se krelci razmile posle par minuta, i samo uletim dokrajčim nekoga, fala Bogu posada mi ima na svim tenkoivima po par perkova i imam optic, tako da i kad uletim da dokrajčim nekoga uz put nekoga i osvetlim. Al to više nema veze sa poentom light tenka. Al jbg, kao što rekoh način igranja se totalno promenio , cela igrica se promenila.
Garantujem da bi tier6 igači od pre 4-5 godina, pojeli današnje tier 9-10 igrače samo tako.

cojle

pre 5 godina

kad si kod mausa, a mi veruješ da mi se par puta desilo da ga direktno pogodim spreda sa lorr 150 50, tier VIII spg. HE granata. Direktan pogotdak i granata rikošetira, ni gusenicu da mu barem skinem.
meni je smešno da svi pluju arti,a ujedno u toku igre svi kukaju da im arti pomogne još se i bune ako im ne pomažeš.
naravno i mene nervira kad vozim heavy, i nakači mi se arti i samo mene gađa, al jbg to mu je posao.
samo mislim da su ih previše osakatili za damage. Fućka se meni za stun i track. Zaista ti treba i iskustvo i strpljene da preko cele mape nanišaniš engine recimo "skorpiona" znači dušu dao za HE...i direkt pogodak i uzmem mu samo 300-400 hp...mislim daaaaaj. i onda mi treba 25sec da napunim, a on se već surio sa brda, prešao više od pola mape i nišani me. Onda brem neka smanje reload time za 50%.

neko sa NBG-a

pre 5 godina

Obj 268.4 sam retko kad pobedio, samo par puta kad se neki zaleti kao budala, ako uspes da ga trackujes 2× i imas hp-a da popijes cca 600 damagea, a support mu daleko ili ga nema. Sve to jedino u meds-u. (da mozes da pobegnes dok joj mozes). Inace kad ih vidim, a moram da igram stacionarno' odem na drugi kraj mape.
Nadam se da sad ima neki normalan 'week point' da mozes da gadjas dok prilazi.

Ružan svaki dan

pre 5 godina

@ IS-3 - svojevremeno Ferdinand, T-54, T-50-2, pa i Foch (tier X, čim se pojavio). Igram ovo od bete (2011), preko 75 000 partija.

Dionis

pre 5 godina

@Goran

Sa tenkovima se neces opustiti jer imas takmicarski naboj i zelju da budes medju najboljima u partiji samim tim sto je online igra, ali ako uspes da se iskljucis iz toga i da igras onako samo za svoju dusu i da ti je potpuno ne bitno da li ces pobediti ili izgubiti, da li ces izdominirati ili odigrati kao noob, onda ti je sasvim svejedno koju ces igru od nabrojanih igrati.

qronja

pre 5 godina

Dajte svi tog objecta 268 4 da izgrindamo pa ce valjda kad shvate koliko je glupo balansiran tenk nesto uraditi, on ide kao ajkula, i ostali heviji idu kao ribice male za njim. Totalno menja igru

pera

pre 5 godina

K91 ima 9 stepeni potapanje tipa sa strane. što će reći, biće to opasan tenk, koji se savršeno uklapa u "meta" kampovanja koji je uzeo maha do imbecilnosti.
277 je toliko brz, da već vidim problem u igri.
Što se tiče V4, ništa što navode nije važno. To nije snajper pa da mu je top presudan. Problem su oklop, i brzina. Prvo faktički nisu ni pipnuli, ovi kao nerfovi kupole i donje-donje ploče, to je smešno. To je užasno teško pogoditi pa makar i stajao nepomičan, a kamoli u borbi. Što se brzine tiče, uzeli su mu malo na agilnosti, još je suviše brz, nedopustivo brz. Samo udri po W i 57% wr prosek zagarantovan...
Ali, WG ne popušta. Uporno u igri drže vozilo koje, tvrdim, utiče na igru kao nijedno do sada. Svi, ali SVI, se bune. No, oni znaju bolje i na igračima je da deinstaliraju ili da ćute i trpe.

Skroz puko

pre 5 godina

Za ovako p2w igru gde te igra baci u tirove gde nemas nikakve sanse vec si topovsko meso za premijum igrace dezertiranje je lek. Uvek prodjes sa manjim minusom, a vise igras!

silni

pre 5 godina

Igra je generalno postala katastrofa, preko 20 000 partija a baca me se sve samim pocetnicima u igri, mape katastrofa, ponovo aimboot svaki treci igrac koristi, sem ruskih tenkova ni jedan vise nema dobru kupolu jer sve su busne,
nemacka linija katastrofa, englezi takodje, polako prestajem da se bavim ovom igrom. Zao mi je samo sto sam zadnji godinu dana bacio pare na premimum nalog.

Dionis

pre 5 godina

Za SPG se potpuno slazem, toliko je nerealno uradjena. Pazi posada koja je u tenku, znaci okruzena i zasticena celikom se osamuti od udara granete koja je pala 5 metara od tenka, a ne osamuti se recimo od direktnog pogotka FVa ili Jagera? Dalje, jer realno da sa T92 i tolikom topinom, tj tolikim kalibrom ne mozes ubiti tenk ni sa 5 direktnih pogodaka, za Mausa ti treba i citavih 10. Sa SPGom je jedino vredno igrati u ti3 5 6, jer su lose izbalansirali i dalje postoji mogucnost da otreses iz metka ili dva. Sad ispada da je FV304 najaca arti cak i za tir 7 jer nju nisu dirali i nema osamucenja sa njom, nigde logike.

Goran

pre 5 godina

Ako moze neko da mi malo pojasni kakva je razlika izmedju WoT, WT i Armored Warfare? Sta je najbolje igrati da se igrac opusti i zabavi? Ps Znam da je AW sa novijim tenkovima igra.

g

pre 5 godina

Goran- modova imas koliko hoces, taj za nisanjenje je aimbot. Samo nanosanis i desni klik i on ne masi, imas i tundru kada si iza zbuna u snajp modu on ocisti poljanu da nema drva i zbunova da ne ometa u nisanjenju i oni su nelegalni. Ja koristim yassen crasen statistiku, posle borbe pokaze koliko mi cisto ostane srebrnjaka i kao kakav igrac sam zavrsio. To je jedan od legalnih modova.

Nixstruction

pre 5 godina

WoT je postao pay to win djubre.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. jun 2018 16:58)

Igrao sam aktivno do 2014, onda sam napravio pauzu do zime 2016, i posle toga igrao par meseci i to je mislim to od WoT-a. Goodbye forever.
Uništili su igru sa mikro transakcijama i ubacivanjem nekih nebuloznih blueprint tenkova. Igra je bila ubedljivo najbolja dok je još bila u beti. Volim tenkove, ali ovo je previše postalo bezveze.

Zeleni

pre 5 godina

@Goran
Ukratko
AW se igra sa novijim tenkovima
Wot je arkada sa brdo tenkova koji su napravljeni do 60tih. ima dosta izmisljrnih
WT je za one koji su ljubitelji simulacije. Postoje bitke i sa avionima
Ki sta voli nek izvoli

Goran

pre 5 godina

bolje to nego u kafanu posle posla
(nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 07. jul 2018 21:39)
Pa jeste bolje. Zaboravio sam reci da sam vidio da ima dosta igraca koji koriste neke modove sto im pomaze da lakse ubiju protivnika, uopste ne ciljaju a cim ispale hitac (granatu) odma pogode protivnika.

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Da li sam ja jedini koji misli da se dobre mape izbacuju, a ubacuju sve ruznije. Harkov sam voleo da igram ali kapiram da je to mapa u kojom arti moze samo da dezertira..... Autoput mi je bio ok mapa. Staljingrad sam isto voleo da igram i mislim da je bila dobra mapa. Jos par mapa koje su bile dobre za spotere ili distrojere su izbacene. Ako idemo jos dalje, kinesko selo, skriveni grad, ili kako su se vec zvale su izbacene i ako su bile prelepe mape. Provincija koja je vracena preradjena je ocajna. Pariz ocajan. Glecer onako....