Esports B92.net

HARDWARE: Logitech G613 – profesionalna bežična tastatura

Poslednjih godina vidimo eksploziju mehaničkih tastatura na tržištu proizvoda namenjnih gejmingu i eSportu, prosto kao da više niko ni ne može da se igra na standardnoj, membranskoj, tastaturi. S druge strane Logitech promoviše svoju bežičnu Lightspeed tehnologiju koja omogućava iste performanse periferija kao i kroz kabl i tako smo dobili svojevrstan prvenac – mehaničku bežičnu tastaturu G613

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Pošaljite komentar
 1. Razerov yellow switch tastature imaju activation point od 1.2mm, tako da zna se realno ko hoce najbolje sta treba da gleda. RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 sa zutim tasterima.
  (SkyDriver, 18. oktobar 2017 18:55)

  # Link komentara

 2. Razerov yellow switch tastature imaju activation point od 1.2mm, tako da zna se realno ko hoce najbolje sta treba da gleda. RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 sa zutim tasterima.
  (SkyDriver, 18. oktobar 2017 15:50)

  # Link komentara

 3. Imam njihov bežični MX Profesional miš već preko 5 godina i slušalice g930 isto toliko dugo. Iako sam zaista zahtevan korisnik i svakodnevo ih koristim, PRVE baterije i dalje drže sa prvobitnih možda 30ak sati na 8 sati što je najčešće dovoljno u kontinuitetu kada koristim. Ali i MX Profesional i g930 imaju običan mini USB kabl preko kojeg se pune tako tako da u slučaju da, sada već samo 8h nije dovoljno i baterija se isprazni, samo prikačiš kabl i nastaviš dalje sa radom. Tako da mislim da je to možda greška što nisu stavili i ovde da imaš opciju da u slučaju da ti baterije "iscure" samo utakneš kabl i rešeno.
  Eto toliko :)
   (Nikola kod cura, 18. oktobar 2017 08:43)

  # Link komentara