Esports B92.net

Druid trenutno čini 41% svih špilova oko R1 na HS ladderu

Prošlo je skoro nedelju dana od izlaska najnovije Hearthstone ekspanzije Knights of the Frozen Throne, i mada je meta i dalje eksperimentalna i šarenolika, možda i više nego ikada, ipak se neke stvari već polako razaznaju.

Nikola Savić klan rur
Pošaljite komentar
 1. Igram midrange paladina, odlican winrate i apsolutno nikakvih problema sa bilo kojom varijantom druida.
   (gg, 16. avgust 2017 18:35)

  # Link komentara

 2. Sve u svemu ovo je ekspanzija koja ima čini mi se mnogo epik karata, za koje verujem da se neće nešto igrati. Od 80p koje sam kupio, imam 6 legendary(od koji ni jedna nije hero karta i koje se neće igrati u ozbiljnijim dekovima) 15 epic karata od kojih ni jednu ne mogu da igram za dekove koje sam planirao,znaci moraću da kraftujem jedno 5-6 epik+ minimum 2 hero legendary,Lich King i možda još jednu.Sve u svemu nisam zadovoljan ovim sto sam izvukao, ali eto možda sam samo ja loše sreće. Ranked sa novom metom ću moći da igram moZzda za jedno dva tri meseca kad budem skupio manu za karte. Sa proslom ekspanzijom nije bilo ovako bar sto se mene tiče.
  (Le go, 16. avgust 2017 14:07)

  # Link komentara

 3. upalim hand-lock-a, prvo me sadzga moron sa pirate warriorom, pa onda preast povadi sve velike minione barnsom i resurect-om, onda me satre drugi moron sa pirate-ima, onda ja lepo ugasim i pustim da me zena lagano satire do kraja veceri...
   (pufta, 16. avgust 2017 13:56)

  # Link komentara

 4. najzanimljivija i najbolja hero karta je trenutno bloodreaver guldan. konacno su demoni zaziveli. sa druidom mi je win rate preko 50% ali je nesumnjivo jak, najveci problem mi stvara secret mage sa mnogo dmg magija.
   (cryptomaniac, 16. avgust 2017 13:38)

  # Link komentara