Esports B92.net

Frozen Throne analiza: Mage specijal

Iako smo za danas u serijalu analize Knight of the Frozen Throne karata najavili da ćemo pričati o nekim Fatigue/Grind kartama koje su nam zaple za oko iz nove ekspanzije, to ćemo ipak ostaviti za kasnije, jer smo primetili da nam se nagomilalo dosta Mage karata o kojima do sada uopšte nismo pričali, čak njih šest, i zapravo Sindragosa je do sada jedina mage karta koju smo obradili kroz jedan od tekstova analize.

Nikola Savić klan rur
Pošaljite komentar
 1. Igram HS od samog početka i mogu otvoreno da kažem da je ova ekspanzija najgora za Mejdža.
  Jedina karta osim Hero karte koja je odlična je Simulacrum koja se kombinuje sa Rinom i Antonidasom, u najgorem slučaju sa Flamewakerom.
  (Vinjau, 10. avgust 2017 23:23)

  # Link komentara

 2. @vitezkoja, ako igras wild onda da.
   (SAMO BAHATO, 5. avgust 2017 18:25)

  # Link komentara

 3. smorili su,igrao sam hs od starta,izgledalo mi zanimljivo dok nisu poceli masovno da ubaciju karte tako da vam danas treba jako puno slobodnog vremena kako bi napravili neki svoj deck,neverovatno puno karata sto je nemoguce izbalansirati
   (vitezkoja, 5. avgust 2017 12:39)

  # Link komentara

 4. Vec 2 meseca skupljam golde I trebao bi imati oko 5000 do pocetka ekspanzije + par besplatnih pack-ova znaci 55-53 otvorenih. Nadam se da cu imati dosta za ovog elemental death mage, izgleda vrlo zanimljivo.
   (Ruza, 4. avgust 2017 17:50)

  # Link komentara