HotS: Šta nas sve očekuje narednih par meseci

Izvršni producent HotS tima objavio je juče post na Battle.net forumu gde nam je objasnio šta sve možemo da očekujemo u narednom periodu kada je u pitanju Heroes of the Storm.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Subota, 09.02.2019.

18:02

HotS: Šta nas sve očekuje narednih par meseci

Izvor: RUR Esports

Prva stvar koja nam stiže sledeće nedelje, odnosno već ovog utorka, jeste The Resistance tematski set skinova, koji je najavljen prošle nedelje.

Što se tiče događaja za Lunarnu novu godinu, on će ovoga puta nastaviti tradiciju poslednja tri događaja u 2018. godini, odnosno biće “Prolećni event”, a ne specifično vezan za Lunarnu novu godinu, baš kao što smo prošle godine imali Sumer (Nexomania), Fall (The Fall of King’s Crest) i Winter (Toys) događaje. Prolećni event nam stiže u martu i donosi potpuno novi set skinova i druge kozmetike, a biće ponovo dostupni i skinovi sa prethodnih Lunarnih događaja.

Kada smo kod kozmetike, stiže nam i mogućnost kupovine svih pojedinačnih skinova za Gemove, nešto što zajednica traži praktično od kada je došao HotS 2.0. Dakle, moći ćemo direktno da kupimo svaki pojedinačni skin za Gemove, umesto da se nadamo da ćemo ih izvući u Loot kutiji ili sakupljati šardove da ih napravimo. Ova promena stiže, odmah, odnosno u utorak zajedno sa novim patchom.

I ne samo to, nego ćemo uskoro moći i Gold da pretvorimo u Shardove, pa ćemo tako praktično i sa Goldom moći da pravimo skinove, što je još jedna sjajna novost za igrače koji imaju puno golda i sve heroje, pa ne znaju šta da rade sa njim. Naravno, ostaje da vidimo kako će sve ove novine biti ukomponovane u samu igru, i kolika će biti vrednost shardova, odnosno po kojoj ceni ćemo ih plaćati goldima. Ova promena stiže u martu, sa pomenutim Prolećnim eventom.

U planu je i nova AMA sesija na Redditu krajem februara, gde će grupa devlopera pričati i odgovarati na pitanja vezana za unapređenja u Ranked sistemima igranja, ali i za Quick Match, i takođe će biti razgovora o tome kako napreduje dolazak novog sistema uloga, koji bi “veoma uskoro” trebalo da bude finaliziran i pušten u “živu” verziju igre.

Dakle, puno uzbudljivih novina u narednom periodu, a ko vas interesuje cela zvanična objava, možete je pročitati na ovom linku.hgothots

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: