Esports B92.net

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

On će u timu igrati poziciju koja mu i inače najviše odgovara – Solo Laner. Tako je LastHope konačno ostvario san koji je jako dugo čekao i potpuno zasluženo dočekao – igraće u najprestižnijem HotS takmičenju, EU HGC.

On će svoje prve partije u timu imati nakon Mid-Season Brawl, odnosno kada bude krenula druga faza HGC. Zajedno sa njim predstavljen je i povrtatak scHwimpija u Fnatic, pa je zaokružen sastav tima za drugu fazu.

LastHope već sezonama unazad važi za jednog od najboljih ladder igrača na evropskoj sceni, redovno u samom vrhu Grand Master laddera, a poslednjih nekoliko nedelja je uspeo da drži i samo prvo mesto na Grand Master tabeli.

Na domaćoj sceni dominirao je već skoro dve godine u neformalnoj ekipi prijatelja “Heroji s Oluju”, koja je nakon toga nastupala pod bojama tima lvlUP i RUR Esports.

Mi Peci čestitamo i želimo mu da se tek sada tokaže na velikoj sceni, i da iskoristi na najbolji način priliku koja mu se otvorila.

HotS

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

HotS četvrtak 10.05. 17:16 Komentara: 0

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 2 idi na stranu